Michael en Bas in de poep container op zoek naar een pakje sigaretten ~ Utopia Gekte

2/13/2016

Michael en Bas in de poep container op zoek naar een pakje sigaretten

''We vreten ons weer helemaal vol''

Om negen uur zien we Michael en Bas bij de container in het weiland. Ramona is haar peuken kwijt en is ervan overtuigd dat ze in de container zijn gevallen toen ze een kruiwagen koeienstront daar leegde. Bas en Michael zijn dus naar dat pakje keuken aan het zoeken. ''Ah er zit mest in mijn schoen'', horen we Bas zeggen. Bas en Michael denken dat ze het ergens anders is verloren, maar Ramona blijft van mening dat ze het echt daar is kwijt geraakt. Al snel komt de koe pols hoogte nemen waardoor Michael gillend op het hek klimt. ''Scheppen jullie maar door. Ik leid de koe wel af'', reageert Bas. Vervolgens zien we Bas zoor de wei rennen. ''Kijk uit ze worden wild. Wegwezen nu. Uit die container'', gilt Bas. Ramona en Michael luisteren meteen en zien we hard lachend door de wei rennen. Binnen zien we Bjorn en Wim darten en niet veel later komt Ramona lachend haar kamer uit met een pakje peuken in haar hand. Het pakje lag gewoon in de kamer. ''Die is echt niet goed. Wij in de stront bak scheppen'', reageert Michael. ''Sjonge jonge jonge'', lacht Bas. ''Jij bent niet goed. Je zet jezelf voor lul'', voegt Michael er nog aan toe. ''Jullie zijn wel mijn matties. Dat jullie dit voor me doen is echt lief'', aldus Ramona. Ze geeft de mannen elk een knuffel. Er volgt een streamlock. ''Ik was echt overtuigd dat het daar in was'', aldus Ramona.

Om half elf zien we Cees bij het bed van Ramona en Michael staan. Die twee liggen namelijk al in bed. Cees moppert weer over zijn medebewoners die weer aan het eten zijn. ''Ik vind het bijna een schande zeg. Hebben we net die week achter de rug. [...] Nog aan de friet gezeten, aan een hamburger en nu weer aan de friet. Er worden shashlicks bestelt. Is toch niet normaal. We vreten ons weer helemaal vol alsof er niets... [...] Daarmee gaat zo'n hele week. Waarvoor hebben we het dan gedaan. [...] Dan bij zo'n evaluatie zeggen ze we gaan opletten. Ze vreten zich helemaal klem'', aldus Cees. Michael vind het blijkbaar ook verkeerd. Daarom wil hij er niet bij zitten. Volgens hem zijn ze het allemaal weer vergeten. ''Hoor je dat. 'Doe mij maar een kaassouflé'', aldus Cees. Ramona benadrukt dat het zaterdag is. ''Het is niet gezond om zo laat..'', reageert Michael. ''Ik zit ook aan de zonnepitten'', aldus Ramona, maar volgens Michael is dat anders. ''Dan ga je toch geen patat eten''. Zelf zou hij wel döner kebab lusten, maar hij wil ook afvallen. Vanaf maandag gaat hij rennen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.