Michael en Bas gaan als vrouw over de obstakel run ~ Utopia Gekte

2/02/2016

Michael en Bas gaan als vrouw over de obstakel run

''Cees is echt ziek''

De ochtend van dag 763 van het Utopia avontuur is rustig verlopen. Zodra de middag begonnen is komt het leven in Utopia pas wat op gang. Iemand vraagt waar Cees is. ''Cees is echt ziek'', antwoord Michael. Dominique vraagt zich af hoe ze al die bacillen weg krijgen. ''Opsluiten in een hokje buiten de loods'', reageert Michael. Gina voelt zich wel al beter dan gisteren. Zij lag gister lange tijd ziek op bed. Gelukkig is er ook goed nieuws. Tijdens de markt hebben Michael en Gina 30 tot 40 armbandjes verkocht. Ook willen ze make-over/make-up dagen aan gaan bieden. Daar is vraag naar. Dagen waarop mensen naar Utopia kunnen komen en dat ze dan tips en tricks krijgen. Michael wil het niet meer dan 15 euro laten kosten en ook wil hij mensen niet laten wachten. ''Dan moeten we even naar de inkoop kijken'', laat Benjamin weten. ''Kijken wat we nog hebben'', vult Michael aan.

Om kwart over twaalf komt André binnen. Dat is de chiropractor en hij komt voor Cees. Cees ligt nog ziek in bed te slapen, dus loopt Benjamin naar hem toe om hem wakker te maken. ''Misschien is het wel handig om het hier te doen'', laat Cees weten terwijl hij zijn bed uit komt en zich aankleed. Om tien over half één horen we Bas en Michael weer over de obstakel run praten. Ze zouden de obstakel run op hakken gaan doen, maar gaan nu als vrouw Michael gaat zich zo namelijk weer omtoveren naar Megan zodat Dominique hem op de foto kan zetten. En als hij dan toch rondloopt als Megan, dan kunnen ze ook gelijk de obstakel run doen. Dominique vraagt wat de winnaar krijgt of wat de verliezer moet doen. ''Een BJ'', grapt Bas. Gelukkig horen Michael en Dominique dat niet. Vervolgens oppert Bas het idee dat de winnaar een massage krijgt van de verliezer. Michael doet dat niet, dat mag niet van zijn vriend daar hebben ze duidelijke afspraken over gemaakt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.