Michael en Bas doen de obstakel run als vrouw ~ Utopia Gekte

2/02/2016

Michael en Bas doen de obstakel run als vrouw

Cees niet onder de indruk van Dominique's fotografie

Nadat Michael als Megan op de foto is gezet is het tijd voor de obstakel run. Bas en Michael hadden een tijd geleden al afgesproken om de obstakel run op hakken te gaan doen, maar hebben er vandaag voor gekozen om ook maar gelijk geheel gekleed als vrouw te gaan. Bas heeft daarom ook snel een jurkje en hakken aangetrokken. Voordat ze aan de run beginnen lopen ze de obstakels langs om te kijken welk obstakel ze wel doen en welke ze overslaan. Sommige zijn niet veilig en Michael wil er een aantal niet doen omdat naar eigen zeggen dan zijn ballen er uit hangen. ''Ik ben wel goed, maar niet gek. Ik vind alles leuk, maar dat gaat mij te ver'', laat hij weten. Bas daarentegen wil wel meer obstakels doen, maar aangezien Michael weigert heeft Bas geen keus.

Een deel van de bewoners is ook snel naar de wei gekomen om het spektakel te aanschouwen. Dominique heeft de camera nog bij de hand en zet de heren samen op de foto voor en tijdens de run. De heren gaan al snel van start en Michael is binnen no time gefinisht. Hij is het natuurlijk gewend om op hakken te lopen en wist supersnel de finish te bereiken. Bij Bas ging het bij het eerste obstakel al fout. Wat er precies gebeurde weten we niet, maar het leek er op dat hij zijn hak was verloren en dat hij was gevallen. De medebewoners die toe keken liggen in een deuk. ''Wat heeft hij nou gewonnen'', vragen ze. ''Een etentje'', horen we iemand roepen. Een ander horen we zeggen dat hij Dominique heeft gewonnen, maar dat hij haar niet wil. Of hij wat heeft gewonnen blijft dus onduidelijk. Als Michael weer terug naar de loods loopt merkt hij op nog steeds knap te zijn. ''Ik ben nog steeds knap, mijn make-up is gewoon niet uitgelopen''. Ramona lacht. ''Je bent kapot'', merkt ze op. ''Ik doe vandaag niks meer. Helemaal niks. [...] Ik heb het gewoon gered'', laat Michael trots weten.

Om vier uur vertelt Michael trots aan Cees dat hij over de stormbaan ging en gewonnen heeft. Cees zag de foto's al. ''Alleen jammer dat nergens je hoofd op staat''. Michael hoopt dat de foto's voor de ansichtkaart wel zijn gelukt. ''Kijk hier zie je nergens je gezicht'', aldus Cees. ''Jammer hé'', reageert Michael. ''Deze is ook veel te ver weg. Ik mag het niet zeggen, maar ik ben niet zo onder de indruk. Ik zou dat heel anders gedaan hebben'', aldus Cees. Michael zegt dat twee of drie foto's echt heel goed zijn. ''Maar hier is de belichting niet goed. Zie je? Hier ook niet, maar er zitten wel een paar goeie tussen'', reageert Cees.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.