Michael, Cemal en Bas met zijn drieën onder de douche ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Michael, Cemal en Bas met zijn drieën onder de douche

Michael positief over Cemal

Om tien over half elf zijn de heren de hot tub weer uit gegaan. Michael en Cemal zien we samen onder de douche gaan. Medebewoners waarschuwen nog dat de camera ze zo zal gaan volgen, maar daar trekken de heren zich niks van aan. Bas besluit er even later zelfs ook nog bij te komen zodat ze met zijn drieën onder één douch staan. En waarom ook niet, waarom zouden ze in de kou wachten. Alle drie de heren hebben netjes hun zwemkleding nog aan dus er is niks aan de hand. ''Ik slaap wel n*akt, ik slaap altijd na*kt'', laat Cemal weten. Bas gaat er al snel weer onder uit en Cemal volgt ook al snel om zich vervolgens aan te gaan kleden op de vide. Hij doet geen moeite om iets te verbergen voor de camera, maar de mensen achter de knopjes houden netjes de camera alleen op zijn bovenlichaam gericht.

Als Michael ook onder de douche vandaan is kleed hij zichzelf verder aan in zijn slaapkamer. Michael vind het een aardige jongen. ''Er zit heel veel in zijn mars. Humor, directheid, eerlijkheid''. Ramona vraagt of ze ook gezoend hebben. ''Je zat toch in de hot tub. Heb je ook niet een beetje gevoeld''. Michael ontkent. ''Laat me nou gewoon''. Ramona vraagt vervolgens wie hij lekkerder vind. Bas of Cemal. ''Jou! Jij bent mijn nummer één schat'', reageert Michael. Maar nee, daar heeft hij niet over nagedacht. Wel vind hij het leuk om elkaar zo te leren kennen. ''Het is echt een toffe gozer. Het is echt een goeie gozer, echt een toevoeging voor de groep. Echt serieus!'', aldus Michael.

Om elf uur bekijkt Michael meteen even de foto's die Dominique gemaakt heeft. ''Wat ben ik dik vergeleken met hun'', merkt hij op. ''Helemaal niet'', vind Ramona. ''Vind jij hem knap'', vraagt Michael. ''Ik vind het wel een mooie jongen ja. Jij'', reageert Ramona. ''Ik weet het niet'', antwoord Michael. Hij vind dat Cemal een oude kop heeft. ''Nee, vind ik niet. Bas heeft een oud hoofd'', aldus Ramona. En nu we het toch over Bas hebben. Hem zien we om vijf over elf weer samen met Dominique in de caravan waar ze weer lekker wild en overdreven recht voor de camera speeksel uitwisselen. Even later word er in de horeca keuken verder gekletst onder andere door Cemal, Rowena en Bjorn. Het gespreksonderwerp kun je wel raden als we zeggen dat we veel dingen hier maar beter niet kunnen schrijven. Gelukkig worden er ook gewone dingen besproken. Zo vertelt Cemal bijvoorbeeld dat zijn laatste vriendin een hartstikke leuk meisje was, maar hij wou zich nog niet settelen dus heeft hij het uitgemaakt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.