Meekijken naar Gina en Mark in de douche. ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Meekijken naar Gina en Mark in de douche.

Televisie maken voor SBS6.

Het is weer een vreemde ochtend in huize Utopia. Michael zit in een relatie crisis, Mark moet nog wat televisie maken voordat hij weg gaat en ga zo maar door. Uit het niets mogen we zelfs kijken naar wat er in de douche gebeurt. Mark staat Gina af te spoelen met de doucheslang in zijn handen. Beide hebben ze nog wel badkleding aan. Normaal gesproken krijgen we nooit beelden te zien via de camera die boven de douche hangt. De laatste keer dat ik het mij kan herinneren was de enorme tampeloeres van oud bewoner Ruud in beeld.

Niet alleen met Gina moet er nog even snel televisie worden gemaakt. Ook met Cees moet dit gaan gebeuren. Cees neemt zoals we weten de financiën over en dat moet goed overlopen voor de televisie. Hij en Mark hebben elkaar dan ook al meerdere keren gesproken deze ochtend over de cijfers. Vlak voordat Mark onder de douche stapte met Gina is Cees nog naar de zenderkamer geroepen. Hij gaat zo nog een laatste gesprek voeren met Mark over de financiën. ''Even snel, ik wil je niet te lang weg houden bij Gina'', zei Cees nog.

Terwijl Gina en Mark verder gaan met samen douchen zien en horen we Cees in de keuken mopperen. ''Het is weer een zooitje'', vertelt hij aan Rowena. Wim komt net zijn bed uit en begint Cees te helpen met opruimen. Bas en Dominique krijgen niks mee van de televisieshow in de loods. Zij knuffelen nog even voort in de caravan. In de woonkamer zitten veel bewoners te luieren. Gabriëlle en Rowena hangen tegen elkaar aan, Michael leest zijn post nog met Ramona. En Ivan zit met de mobiel op de bank. Rob en Benjamin zitten beide achter een computer. ''Ik hoop dat de PLUS een beetje op tijd komt. Ik heb vanavond gasten en die willen stamppot eten. En dat moet een paar uurtjes pruttelen'', vertelt Cees aan de computerende bewoners. Tussen alle gebeurtenissen door krijgen we weer veel streamlocks te verduren deze ochtend.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.