Mark wint Expeditie Utopia ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Mark wint Expeditie Utopia

Ramona kan niet zo goed tegen haar verlies

Om tien over half vier zijn de bewoners er klaar voor. Het is tijd voor Expeditie Utopia. Bas en Ivan hebben de voorbereidingen getroffen en een parcours gemaakt. Niet alle bewoners zullen aan deze uitdaging mee doen. Bjorn wilde bijvoorbeeld wel meedoen, maar is hard van de trap gevallen en doet daarom dus toch niet mee. Ivan legt uit hoe ze met een tampon een vuurtje kunnen maken en daarna gaan ze aan de slag. Er zijn meerdere duels. Dominique zal tegen Ramona gaan strijden. Bas tegen Michael en Mark tegen Ivan. Ze moeten onder andere een vuurtje maken om een touw door te branden. Daarna moeten ze hout doorzagen. De houten balken in een band werpen die een stuk verderop ligt. De band meenemen. Over een plank over de vijver lopen. Gedroogde meelwormen eten. Iets boven hun hoofd houden (een bak met water/een zak voer van de dieren). Ze moeten een zo hoog mogelijke toren maken met de baas bridge blokken en er is ook nog een quiz.

Bas is lekker fanatiek en Michael word door een aantal bewoners geholpen. Tussendoor worden er ook foto's gemaakt, het is natuurlijk leuk om zoiets terug te kunnen kijken. Als Ramona aan de beurt is laat ze weten niet te snappen dat ze mee doet. Ook blijkt ze slecht tegen haar verlies te kunnen aangezien ze al snel begint te mopperen en rare opmerkingen begint te maken richting haar tegenstander Dominique. Zo zouden er dingen aangepast zijn omdat mensen dun zijn. Zelfs als Bjorn haar aanmoedigt om te rennen kan ze niet positief blijven. ''Weet je wel hoeveel kilo ik weeg. [...] Het is in ieder geval leuke tv. Ja het draait toch alleen om Dominique en mij''. Ook moeten ze dus quiz vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld de vraag wanneer Klaver geboren is. Ramona blijft ondertussen nare opmerkingen maken. Als Bas Ramona een schouderklopje wil geven draait ze boos weg. Ze vind het bullshit en volgens haar lachen mensen haar uit. Uiteindelijk roept ze zelfs dat mensen haar met rust moeten laten omdat ze anders met k*nker gaat schelden.

Als Mark en Ivan aan de beurt zijn is Gina druk bezig met aanmoedigen. Niet alleen voor mark schreeuwt ze de longen uit haar lijf, maar ook Ivan moedigt ze aan. Mark heeft na een tijdje bijna twee minuten voorsprong op Ivan. Rond half zes zijn de heren gefinisht. Bjorn laat weten dat Mark de winnaar is met een tijd van 14.40. Hij heeft 20 seconden strafpunten er bij gekregen, maar heeft toch gewonnen. Ivan heeft namelijk een tijd van 17.04. Mark is trouwens niet alleen winnaar van deze battle, maar de winnaar van de hele Expeditie. Ivan is nummer twee geworden. Mark is erg blij met de overwinning en pakt voor de grap de ''Utopiaan van het jaar'' bokaal op. Niet alleen Mark, Ivan, Dominique, Ramona, Michael en Bas zijn vandaag trouwens een uitdaging aangegaan. Ook Rowena heeft vandaag een uitdaging gekregen. Toen ze samen met Ivan bij de stal was kreeg ze namelijk een heuse ontgroening. Ze mocht zoals meerdere bewoners al eens gedaan hebben met haar hoofd in de koeienstront. Het gifje is onderaan deze blog te vinden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.