Mark stript voor medebewoners en een afterparty in de studio ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Mark stript voor medebewoners en een afterparty in de studio

''Jezus wat een lichamen hebben die mannen hé''

Om vijf voor half één zien we Mark strippen voor Michael, Ramona, Benjamin en Gina. Die vier bewoners liggen in bed in de slaapkamer waar ook Cees op bed ligt en Mark staat voor het bed zijn kleding al dansend uit te trekken. Gina vertelde daarnet al dat Mark ''magic mike'' voor haar zou gaan doen, maar nu doet hij dat dus waar de anderen ook bij zijn. Terwijl Mark zijn shirt en broek uit trekt zijn ze luid aan het lachen en juichen, maar zodra Mark ook zijn onderbroek naar voren/beneden trekt begint Gina te roepen dat hij te ver gaat en dat dat niet kan. Zijn kont maakt ze nog niet zo'n probleem van, maar de andere kant is een no-go. Mark gaat dus ''normaal'' verder. Hij laat zijn kont zien. Gaat één voor één op alle vier de bewoners liggen en maakt dan bepaalde bewegingen. Cees die in zijn bed ligt kijkt ondertussen toe met een alles zeggende blik. (zie foto drie). Niet veel later doet Mark weer hetgeen waar Gina niet blij mee is. ''Ik vind het niet leuk als hij zijn pielemoos laat zien hoor. Doe normaal, nee, ik vind dit niet leuk''.

Als Mark weer de kamer uit is praat ze gezellig na met de overgebleven bewoners. ''Was leuk hé, maar hij moet gewoon niet zijn pielemoos laten zien. Dan word ik boos. Mijn moeder kijkt ook, mijn papa kijkt ook, mijn bonus papa kijkt. mijn nichtje kijkt. Er zijn gewoon grenzen. Dat soort dingen moet je gewoon niet doen dan word ik boos. Dat is gewoon privé'', legt Gina uit, al leken de andere drie bewoners het wel leuk te vinden. Om half één horen we opeens gegil vanaf de andere kant van de loods. In de kamer waar Benjamin en Ivan slapen zien we bijna alle mannen staan en Gina ligt op bed met Mark half boven op haar. We zien Mark nog net wat bewegingen maken voor ze weer van het bed af komen. Gina zegt er vervolgens ongemakkelijk van te worden dat Ivan en Bjorn elk alleen met een handdoekje om hun heupen heen staan. Ze heeft ook gevoel. Even later staan diezelfde twee heren ook in de andere slaapkamer. Ramona en Michael waren namelijk wel benieuwd waarom er gegild werd in de andere kamer. ''Jezus wat een lichamen hebben die mannen hé'', reageert Ramona. De twee knapste mannen van Utopia vind ze. ''Ik ga zo wel lekker slapen''.

Ook zien we Bas en Dominique nog steeds knuffelend in de caravan. Na weer een aantal streamlocks horen we ze een gesprek voeren. Dominique vertelt dat ze fulltime gewerkt en fulltime gestudeerd heeft. Ze is echt trots op zichzelf. Gina, Mark, Wim, Rob en Benjamin zien we om tien over één nog gezellig pokeren in de horeca keuken, met een drankje en chipje erbij. Om half twee zien we Gina, Mark, Rob en Wim naar de studio gaan waar we Ivan, Gabriëlle en Rowena al zien zitten. Het lijkt er op dat ze daar een afterparty houden. Ze zetten zelfs nog even een muziekje op, maar dan volgt er al meteen een streamlock, wat doet vermoeden dat ze het dus niet mogen. Na de streamlock horen we nog steeds muziek op staan, maar niet veel later volgt er een soundlock. Na een paar minuten word er overgeschakeld naar Cees die zijn bed uit komt voor waarschijnlijk zijn nachtelijke ritueel. Even wat eten, een peukje en daarna weer zijn bed in, maar eerst even door het raam naar buiten gluren aangezien daar geluid vandaan komt.

Als Cees naar het toilet gaat schakelen ze toch maar weer over naar de mensen in de studio, waar inmiddels de muziek weer uit is en onder andere Mark vreemde s*ksuele uitspraken doen. Gina waarschuwt Mark dat hij ook te ver kan gaan. ''Stop het nu''. Even later zit Mark blijkbaar ergens aan bij Gina en dat vind ze niet leuk. Ze verlaat dus boos de studio. De anderen zeggen dat Gina lief tegen Mark moet doen omdat het zijn laatste nacht daar is, maar Gina gaat er toch echt van door. ''Fuck it, ik ben morgen weg'', reageert Mark. Ondanks dat sommige bewoners denken dat Gina zo wel weer terug komt zien we haar niet veel later om tien voor twee alleen in haar bed liggen. In de studio is dan toch weer muziek en gaat het feestje ongestoord verder. We krijgen het alleen niet meer te zien. Op de ene stream krijgen we namelijk Gina in beeld die dus in bed ligt en op de andere stream Bas en Dominique die in de caravan in bed liggen en muziek luisteren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.