Mark roept de groep bij elkaar voor een mededeling. ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Mark roept de groep bij elkaar voor een mededeling.

Waar gaat zijn geld heen?

Mark roept de groep bij elkaar voor een ingelaste mededeling. ''Ik heb hier een envelop staan. Daar zit geen 5000 euro meer in, maar ongeveer 2750 euro. Die mag ik helaas niet meenemen, maar ik heb hem nog wel in mijn bezit. En in Utopia mag ik er alles mee doen. Ik moet hem overdragen. Kan wel zeggen, ik geef hem aan Gina. Maar ik kreeg ineens een idee. Ik zat in mijn gevoel. Wie kan hier iets mee? Mag ik vingers zien? We moesten toen pitchen en ik denk, we gaan nog een keer pitchen! Dus ik zou zeggen, wie wil er beginnen?''

Wim is de eerste die een idee oppert. Hij wil de werkplaats aanvullen en opvullen. Mark zijn reactie is niet al te enthousiast. Michael dan. Hij wil nog steeds lezingen voor scholen doen over de LHBT community en een kinderboek maken. Voorlichting is volgens Michael nog steeds hard nodig. Hij wil een schrijfster en illustrator laten komen en boekjes drukken en bestellen. Hij heeft geen idee hoe duur dat ongeveer is.

Ook Cees heeft wel een idee van waar het geld naartoe kan gaan. Maar zijn zender werkte niet. Rowena wil het besteden aan haar eigen single 'Gebed zonder end.'. Cees vertelt zijn idee nogmaals: Besteden aan de nieuwe vloer. Gabriƫlle en Gina willen hun eigen vest ontwikkelen en alles zelf ontwerpen. ''Zoals Laura dat ook heeft gedaan'', aldus Gina. ''Gegarandeerd succes'', vult Gabriƫlle verder aan. Bas wil 600 euro voor t-shirts die hij samen met Rowena gaat bedrukken. Een mannenlijn met lange shirts. Helemaal hip.

Meerdere bewoners willen naast geld voor zichzelf ook geld voor de single van Rowena. Mark zegt ondertussen te denken al een winnaar te hebben. Dus het lijkt er op dat Rowena haar droom binnenkort uit gaat komen dankzij haar medebewoners. Maar Mark wil er liever een langer showtje van maken dus hij zegt even in beraad te moeten met Ivan. Samen gaan ze in de keuken zitten. ''Ik vind het bijzonder dat ze opeens allemaal ideetjes hebben om geld te verdienen, maar je hoort ze er normaal nooit over'', is het eerste wat Ivan zegt. Beide heren gaan nog even in beraad en straks horen we waar het geld van Mark aan besteed gaat worden.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.