Mark neemt afscheid en verlaat Utopia ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Mark neemt afscheid en verlaat Utopia

''Je bent geen zeur, gewoon een zeikerd''

Na een laatste wandeling kondigde Mark aan dat hij nog een drankje zou doen en dan zou vertrekken. Om half twee hebben ze een biertje in hun handen en word er geproost. Echt tijd om het op te drinken hebben ze niet want Mark wil meteen naar de poort. Met zijn allen lopen ze dus naar de poort waar nog snel een groepsfoto word gemaakt. Meteen na het maken van de groepsfoto lopen ze door naar de laatste poort. Mark heeft lang in Utopia gezeten dus heeft veel spullen om mee te nemen waaronder niet alleen kleding, maar ook nog spullen van Le Luifel. Hij neemt dus twee gevulde karren mee naar buiten. Mark laat weten dat hij het altijd al raar vond, maar nu gaat hij zelf. Iedereen loopt mee naar de achterste poort en daar knuffelt Mark één voor één met zijn medebewoners. Gina zien we traantjes wegpinken. Mark heeft ook traantjes en Ivan heeft het zo te zien ook moeilijk met het vertrek van Mark. Rowena laat weten trots te zijn op Mark. ''Stuur die single op'', adviseert Mark haar.

''Bedankt voor deze mooie maand'', laat Michael weten. ''Ik zie je buiten man'', aldus Rob. Ramona moet vooral lachen als ze met Mark knuffelt. Hij maakte namelijk weer een grapje. Mark en Bas knuffelen ook even. ''Ga door met Bas zijn'', reageert Mark. ''Alleen maar liefde'', laat Mark aan Victoria weten en Gabriëlle fluistert dat ze Mark gaat missen. ''Geniet van buiten'', adviseert Dominique en Cees bedankt Mark. ''Ik vind je echt een topper''. Mark heeft ook nog lieve woorden voor Cees. ''Zorg dat het goed gaat, laat je niet gek maken. Je bent geen zeur, gewoon een zeikerd'', grapt Mark. ''Knallen jongen'', laat Bjorn weten en Wim zegt dat Mark moet blijven sporten. ''Hou vol'', reageert Mark terug naar Wim. Als Ivan Mark knuffelt beginnen beide heren te huilen. Ze zijn emotioneel en geven elkaar een lange knuffel. ''Zoveel meegemaakt'', horen we Mark snikken. ''Een maand niet gesproken en nu staan we te janken''. De rest van wat ze zeggen is te slecht verstaanbaar. ''Bedankt voor alles'', aldus Mark.

Mark en Gina nemen als laatste afscheid van elkaar. Ze kussen. ''Ik hou van jou'', laat Gina weten. ''Sterk zijn. Ik ben er voor je en zal op je blijven wachten voor altijd. Je bent de ware ik weet het. Ik laat me niet gek maken'', aldus Mark. Gina geeft nog snel iets aan Mark mee. Dat is van de hele groep en mag hij in de auto pas openmaken. Er volgt nog een laatste kus en daarna loopt Mark het terrein af. ''Dankjewel, het ga jullie goed''. Om tien over half twee heeft Mark het terrein verlaten. ''Doei liefje ik hou van je'', roept Gina nog achter Mark aan. ''Gina hou je sterk. Love you'', horen we Mark terug reageren. ''Doe ik'', belooft Gina.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.