Mark krijgt nog laat zijn vrienden op bezoek ~ Utopia Gekte

2/05/2016

Mark krijgt nog laat zijn vrienden op bezoek

''Raar om ze weer te horen''

Om tien voor half zeven zien we Gabriëlle en Rowena in bed liggen in de wellness. Dominique en Ramona zitten er bij om even gezellig te kletsen. Michael komt niet veel later ook een kijkje nemen, maar merkt dan dat er al mensen zitten. Om tien over half negen zien we Mark op de trap zitten. Hij krijgt later deze avond nog bezoek. Hij heeft er zin in om zijn vrienden weer te zien. Het is 17 maanden geleden dat hij ze gezien heeft. Gina rent op datzelfde moment rondjes achter Ivan aan om de bankstellen heen. Rowena rent mee, maar Ivan is te snel voor de dames. Om kwart voor negen gaat Mark richting de poort. Daar gaat hij zitten wachten op zijn bezoek. Binnen heeft Gina Ivan inmiddels te pakken. ''Au ga weg. Donder op. [...] Hou op ik heb geen energie meer'', horen we Ivan roepen. Gina lijkt hem te ''slaan'' en plaagt hem. Daarna rent ze lachend weg. Ze gaat naar de poort toe om samen met Mark op zijn bezoek te wachten. Mark hoort zijn vrienden al. Hij lacht en gilt naar ze. ''Raar om ze weer te horen'', laat hij weten.

Om tien voor negen komen zijn vrienden het terrein op. ''Hij loopt wel breed. [...] Volgens mij is hij ook wel breed geworden'', horen we zijn vrienden zeggen. Mark rent er op grappige manier naar toe en begroet zijn vrienden. Gina komt er achteraan en stelt zich voor. Er word natuurlijk meteen over en weer gevraagd hoe het met iedereen gaat en er word volop gelachen en grapjes gemaakt. ''Ik ben wel zenuwachtig hoor Mark'', laat een vriend weten. ''Mijn ouders volgen je elke dag'', horen we iemand zeggen. Mark laat weten dat ze straks de hottub in kunnen. Mark heeft alles al klaar gezet. Een kaart spel en bier. Binnen in de loods worden ook de andere bewoners begroet. Mark krijgt tasjes overhandigd. ''Eten'', vraagt hij en dat blijkt het ook te zijn. ''Eten voor Ivan. Is halal en hier hebben we nog meer eten'', horen we Mark zeggen. Daarna gaat hij bier voor zijn vrienden regelen. Vooral door Mark word er veel gelachen. Ze gooien wat dart pijltjes en gaan straks dus kaarten. ''Echt honderd man waarvan we dingen door moeten geven'', horen we een vriend zeggen als hij even alleen met Mark mee loopt. ''Maar hoe zien de brieven er uit als je ze krijgt''. Het antwoord daarop krijgen we niet mee omdat er een streamlock ingezet word. Zodra we weer beeld hebben zijn Mark en die vriend niet meer in beeld.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.