Mark heeft het Utopia terrein verlaten ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Mark heeft het Utopia terrein verlaten

''Mark is heel belangrijk geweest''

Als Mark het terrein heeft verlaten zien we Ivan nog even bij het hek blijven staan. Terwijl de rest van de bewoners terug lopen zien we Cees bij Ivan achterblijven. Hij vraagt of het met hem gaat. ''Tuurlijk'', antwoord Ivan. ''Vrienden voor het leven. Dat heeft het je toch gebracht en hem ook'', aldus Cees. Ivan slaat nog een paar keer tegen de bel en loopt dan ook terug richting de loods. Gina en Gabriëlle zijn terug komen lopen voor Ivan en Gina knuffelt Ivan even. Rowena en Bas zien we ook praten. ''Ik leerde hem eindelijk een beetje kennen'', aldus Rowena. Gina vertelt dat ze aan Mark belooft heeft om hem elke avond om tien uur een handkus te geven. Ze moet dus een klokje hebben zodat ze de tijd in de gaten kan houden. Binnen geeft Bjorn Ivan een knuffel en Rowena staat nog steeds met Bas te praten. ''Mark is heel belangrijk geweest'', laat ze weten. Ze heeft veel van Mark geleerd. Volgens Bas was Mark serieus wanneer hij serieus moest zijn en grappig(?) wanneer dat kon.

Na het gesprek loopt Rowena  ook even naar Ivan toe om hem een knuffel te geven en Victoria omhelst hem daarna ook. Victoria vind het mooi als Ivan zich zo kwetsbaar opstelt. Dat maakt hem ook een man. ''Gewoon het durven tonen''. Dat maakt hem nog mannelijker en stoerder dan hij al is. ''Je mag voorlopig nog niet weg'', laat Victoria weten. Ze vind het fijn dat hij er is. Wim zien we Gina even knuffelen. Gina zit namelijk in haar eentje op de trap. Ze wil een horloge gaan bestellen, want ze moet de tijd hebben vanaf nu. Even later laat Gina weten dat ze vannacht heeft liggen huilen, maar dat ze belooft heeft om sterk te blijven. Verder zien we dat Rowena naar het hoekje gaat verhuizen waar Wim sliep en Wim naar de groene kamer. ''Moet een lekker gevoel zijn voor Mark'', horen we Cees zeggen. ''Ook dubbel'', vind Wim. ''Hij had er zin in, was goed, is gezond. is prima''. Cees vond het mooi om te zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.