Mark gaat Utopia morgen verlaten. ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Mark gaat Utopia morgen verlaten.

Een belangrijke mededeling.

De middag suddert door met veel Valentijns gebeurtenissen. Er gebeurt van alles vandaag in Utopia! Victoria mag genieten van een ontspannend bad in de welness. Dit dankzij Bjorn en Ivan. Dominique krijgt een gruwelijk lapje stof van Bas die ze vandaag mag dragen. Bjorn krijgt een roos met een boodschap van 'M'. En Rowena... Zij vraagt Gabriƫlle gewoon even ten huwelijk. Ze gaan natuurlijk niet echt trouwen, maar er kwamen wel trouwringen aan te pas. Werkelijk waar alles wordt vandaag uit de kast getrokken om spectaculaire Valentijns televisie te maken. En dit is nog niet eens alles. Want er is iets gebeurd wat nog veel belangrijker is.

Om drie uur 's middags roept Mark namelijk de hele groep bij elkaar voor een belangrijke mededeling. Vlak nadat hij al een tijdje bezig was met het schrijven van een afscheidsbrief. Wanneer iedereen eindelijk zit komt het hoge woord er uit. Mark gaat Utopia verlaten. Morgen al om precies te zijn. Voor sommigen komt dit misschien niet als een verrassing, want Gina en Mark hebben het er al eerder over gehad. Hij moest nog even blijven tot na Valentijnsdag. Het is nu alleen officieel. Cees kan het niet echt geloven en Gina heeft zelfs tranen in haar ogen. ''Het is voor mij het juiste moment'', vertelt Mark die de financiƫn volledig aan Cees overlaat. Hij heeft voor zijn gevoel alles al bereikt en mist zijn vrienden en familie. Wel heeft Mark er veel moeite mee om de liefde van zijn leven achter te laten: Gina. Iets wat hij nooit had verwacht, maar wat toch echt is gebeurt. Hij heeft de liefde van zijn leven gevonden in Utopia.

Het nieuws moet natuurlijk nog even landen bij de groep. Erg veel tijd om het te laten bezinken hebben ze niet. Morgen rond dezelfde tijd verlaat Mark Utopia. En wij verheugen ons nu al op een nieuwe 15e bewoner! ;-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.