Mark en Gina maken een laatste wandeling ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Mark en Gina maken een laatste wandeling

''Ik ga jou zo ontzettend missen''

Om tien voor één zien we Dominique en Victoria druk bezig op de vide. Dominique is zichzelf op aan het maken en Victoria zien we gewoon een beetje rond lopen. Om één uur zien we Mark en Gina naar buiten gaan om een laatste wandeling te maken. ''Ik ga jou missen'', laat Gina weten. ''Ik ga jou zo ontzettend missen'', reageert Mark terug. ''Ik kan tegen veel dingen, maar liefdesverdriet is het ergste. De ergste pijn die er is'', aldus Mark. ''Het voelt zo raar zonder jou'', laat Gina weten, maar volgens Mark is ze een supersterke meid. ''Dat weet je hé. Echt niet onzeker zijn. Ik wil dat je echt als een sterke vrouw op tv overkomt met af en toe een geintje. Emoties mag je laten zien. Als je me mist zeg het, schrijf het van je af. Zoek de juiste mensen op. Vertrouwenspersonen waar je altijd op kan bouwen. Je hoort bij de oude generatie, maar zit er een beetje tussenin. Zoek ze op, praat erover'', aldus Mark. Ze knuffelen elkaar even en geven elkaar een kus. ''Ik heb je geprobeerd te begeleiden zoveel mogelijk. Sterk zijn'', aldus Mark. Mark hoopt dat hij vannacht kan slapen. Dit was zijn thuis, maar nu gaat hij terug naar zijn andere huis. Hij zal blij zijn om iedereen weer te zien. Noemt allemaal namen op. ''Als ik iemand vergeet sorry''.

Mark beseft zich wat hij buiten allemaal weer kan. ''Eten, buiten zitten, file rijden, telefoon'', aldus Mark. ''En onthou wat Ivan gister zei hé'', reageert Gina. ''Soms worden er dingen geschreven. Je weet gewoon dat het niet waar is. Lekker laten gaan'', aldus Mark. Ze nemen nog even een kijkje bij Baas Beach wat eerst de oude luifel was. ''Wilco zal ook wel denken, komt hij er eindelijk uit'', aldus Gina. Ze lopen naar de schommelbank. ''Na de luifel is dit ook wel een heel mooi plekje om te zitten'', aldus Mark. ''Ben ik ook nog in gesprongen'', laat Mark weten terwijl hij naar de vijver wijst. ''Ik voel me helemaal rustig worden nu. Dat dit zoveel met je kan doen. Tering'', aldus Mark. ''Het heeft zijn voor en zijn nadelen bekend zijn. Een beetje uitkijken met stappen anders staat er weer wat in de Telegraaf natuurlijk. 'Oud Utopiaan Mark dronken''. Hij kust Gina. ''Kus alsof het de laatste keer is. Dit is voorlopig de laatste'', aldus Mark. Om tien voor half twee wil Mark nog even een laatste drankje doen en daarna gaat hij weg. Mark en Gina staan met een van de sjaals die Gina samen met LauraB en Gaby ooit gemaakt heeft. Mark zegt dat Gina die sjaal om moet doen als... Gina zegt ook weer sjaals te gaan maken. Verder zien we Wim in de groene kamer. Hij gaat daar heen verhuizen en heeft de kast daar al ingericht. Gina vraagt nog even naar Michaels post, maar daar hebben ze het later nog over. ''Je ziet er beeldig uit'', aldus Michael.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.