''Maar jij vind het klein? Ik vind het wel groot [...] Ik schrok me de tyfus hé'' ~ Utopia Gekte

2/16/2016

''Maar jij vind het klein? Ik vind het wel groot [...] Ik schrok me de tyfus hé''

Ramona onder de indruk van de foto's

Nadat Cemal zichzelf voorgesteld heeft aan de groep helpt Dominique hem om zijn koffer mee naar de vide te tillen. ''Natuurlijk! Zeker bij Dominique in bed'', grapt Bas als hij de twee naar boven ziet lopen. Dominique geeft Cemal de tip om snel zijn dekbed te wassen want anders zijn er anderen bezig en heeft hij er geen tijd meer voor. Ook laat ze hem zijn kast ruimte zien en kan Cemal meteen beginnen met het uitpakken van zijn kist en het inruimen van zijn kast. Om één uur nemen we een kijkje bij het rokersbankje. Ramona dacht ''heeee'' toen ze de foto's zag. Rowena zegt niet te hebben gekeken. Ramona wel, maar die beweerd dat ze niet wist dat er van dat soort foto's in stonden. ''Maar jij vind het klein? Ik vind het wel groot. Heb je die tweede bladzijde gezien? Die tweede bladzijde is niet normaal. Ik schrok me de tyfus hé'', aldus Ramona tegen Dominique. Dominique besluit weg te lopen. Ze voelt zich awkward zegt ze.

Bjorn laat binnen op de vide meteen zijn eigen modellenfoto's aan Cemal zien terwijl Cemal ondertussen zijn kast in ruimt. Cemal vertelt dat hij ook voor een paardenkalender geshoot heeft en dat hij nog nooit zo lang van huis is geweest. Drie weken maximaal. Cemal hoopt dat mensen van een feestje houden. Hij heeft af en toe een feestje nodig. Bjorn oppert om maar even aan de rondleiding te beginnen. Zijn kast inruimen kan later ook nog. Zodra Cemal weer van de vide af is zien we Dominique meteen haar make-up even bijwerken. Cemal praat buiten verder. Hij doet crossfit en wil dat in Utopia ook overdragen. Om kwart voor twee zien we Dominique en Bas buiten in het zonnetje zitten. Bas rookt een sigaretje en laat weten het wel een goede timing te vinden. En goed dat er een tweede bouwer is. Dominique is vooral blij dat ze niet meer naast een leeg bed slaapt. Om tien over twee zien we Cemal de vaatwasser uitruimen. Bjorn roept naar Cees dat hij moet zien wat er gebeurd. Cees vind het natuurlijk fijn, maar komt ook meteen weer met de volgende opdracht. Eerder liet hij al weten dat Cemal de toiletten en douches mag doen, maar nu mag hij ook ''dit'' nog even legen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.