Leuke post voor Gabriëlle ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Leuke post voor Gabriëlle

''Ik ga gewoon naar Beyoncé hoor''

Om negen uur zien we Bas ook de loods in gaan en Michael en Gina zien we ook rondlopen dus die zijn ook hun bed uit gekomen. Cemal zien we de loods vegen en Victoria haalt om vijf over negen de post op bij de brievenbus. Cees zeurt ondertussen bij Dominique dat ze pas om tien uur op de computer lijst staat en dat het nog geen tien uur is, terwijl er naast haar gewoon een computer leeg is. Een beetje onzinnig zeuren om het zeuren dus. ''Ik heb wat voor je'', begint Victoria tegen Gabriëlle als ze de loods weer in loopt. ''Yay'', roept Gabriëlle enthousiast. Ze gaat haar post zo lezen. ''Veel plezier'', wenst Victoria haar. Gabriëlle bedankt haar en neemt de post mee de vide op. Daar zet ze het dakraam open, veegt ze nog wat van haar gezicht en gaat dan op bed zitten om haar post te lezen. Al meteen verschijnt er een lach op haar gezicht. ''Ga je je post lezen'', vraagt Gina. ''Ik ben veel te moe voor die onzin beneden'', reageert Gabriëlle. Michael zien we beneden inmiddels ook vegen en Cemal gaat zo nog dweilen. ''Ik ga gewoon naar Beyoncé hoor, je kent me niet. Die meid komt naar me toe. Ik ga sowieso naar mijn vriendin'', aldus Gabriëlle. ''We kunnen toch een brief schrijven. Misschien wil ze hier ook langs komen'', reageert Gina. ''Ik wil niet dat ze hier langs komt, ik wil gewoon naar haar concert'', aldus Gabriëlle.

Om kwart over negen vertelt Cemal dat hij echt muziek mist 's ochtends en dat zijn bed kraakt. Als hij één keer omdraait was hij al wakker. Benjamin heeft wel lekker geslapen. Die was er snel aan gewend, alleen de lichten was echt even wennen. Dat die om half acht 's ochtends al aan gaan. ''Ik ben moe'', horen we Gabriëlle op de vide zeggen. ''De eerste keer na het bezoek toch dat ze schrijven'', vraagt Gina. ''Ja'', reageert Gabrielle. Cemal zien we beneden nog steeds schoonmaken. Op dat moment is hij aan het dweilen. ''Leuke post'', vraagt Gina. ''Ja'', reageert Gabriëlle. ''Nu zijn ze allemaal grappen aan het maken over Blue Ivy. Zijn gewoon leuke grappen'', aldus Gabriëlle. Ook krijgt ze foto's meegestuurd. ''Hij heeft tandjes. Hij is knap hoor, lekkere wangetjes om te kussen'', reageert Gabriëlle. ''Je was ziek hé? Dit keer was het raak en had je het te pakken. Ik vond het zielig om je zo te zien'', leest Gabriëlle voor. Ook schrijven ze iets over ''dan had ik je buiten op kunnen wachten, als verboden liefdes scene''. Vervolgens ziet Gabriëlle nog meer foto's. ''Hij heeft ook tandjes. Vier tandjes. Wat een vrolijke jongen zeg'', reageert ze enthousiast. ''Zo'n knapperd, geweldig'', vind Gina. Gabriëlle moet vooral hard lachen om haar post.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.