Koos de nieuwe Utopia bewoner? ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Koos de nieuwe Utopia bewoner?

Maak kennis met Koos.

Koos Koster is 38 jaar, single en heeft drie kinderen. Hij werkt als platformmedewerker op Schiphol. In zijn vrije tijd is Koos imker en bezit hij 25 bijenvolken. Zijn bijenkasten staan verspreid over het hele land.

In Utopia wil Koos tien bijenkasten neerzetten en een bloementuin aanleggen. Hij wil van Utopia een “kleurrijke oase” maken. Met de verkoop van eigengemaakte honing en zeep wil hij geld verdienen. Daarnaast kan Koos helpen bij bouwprojecten. Koos heeft twintig jaar gewerkt als allround timmerman.

De boodschap die Koos wil overdragen, is dat bijen en bestuiving belangrijk zijn voor de voedselvoorziening. Bestuiving draagt bij aan 70% van onze voedselvoorraad. Wanneer hij de inwoners en kijkers van Utopia hiervan bewust heeft kunnen maken, is Utopia voor Koos geslaagd.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.