''Jullie maken een beetje veel ruzie terwijl er zoveel lol is'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

''Jullie maken een beetje veel ruzie terwijl er zoveel lol is''

''Ik schrok al. Ik dacht dat is echt een omslag''

De familie en vrienden van Ramona zijn in Utopia en we hebben er al over geschreven, maar er is inmiddels nog veel meer gebeurd. ''Jullie maken een beetje veel ruzie terwijl er zoveel lol is denk ik dan'', laat haar moeder weten. ''Wij zien op tv natuurlijk best wel...'' Ramona kapt haar moeder af. ''Je mag niet zoveel praten'', maar daar trekt haar moeder zich niks van aan. ''Kan mij het nou schelen. [...] Je ziet maar een klein stukje van 24 uur. Alles word er in gepropt''. Ramona geeft haar vriendinnen een rondleiding. Haar moeder gaat niet mee. Ze gaat niet zoveel lopen en heeft het de vorige keer al gezien. ''Met alles moet je rekening houden. Alles word gezien, groter gemaakt'', laat Ramona in de slaapkamer aan haar vriendinnen weten. Ramona vertelt over de camera boven het toilet en de douche, maar dat ze niks laten zien. ''Alleen als je er s*ks hebt of zo''. De vriendin vraagt of ze dan dus haar lichaam en alles kunnen zien. ''Ja, maar dat laten ze niet zien'', antwoord Ramona. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock zien we Ramona in de merchandise shop. Daar laat ze haar eigen Dramona shirtjes zien. Een vriendin vertelt dat ze een Facebook bericht kreeg (van Naomi?) waarin ze schreef dat ze Ramona had gesproken. Er volgt een streamlock. ''Kom we gaan cadeautjes uitpakken'', horen we haar moeder zeggen. ''Hé Ivan, de groetjes van mijn moeder''. Ivan doet de groetjes terug. Als Ramona's moeder over haar ongeluk vertelt volgt er weer een streamlock. Daarna vertelt ze dat ze gaat stoppen met roken. Ze krijgt een nep sigaretje. Ramona krijgt vervolgens allemaal cadeaus waaronder iets voor haar haren. ''Wauw thankyou guys. [...] Ik ben blij'', joelt ze. Ze krijgt van alles, maar we krijgen het niet in beeld te zien. ''Niet de maat laten zien alsjeblieft'', reageert Ramona. Ze krijgt blijkbaar allemaal kleding en hoopt dat ze het past. Ze vind het mooi. ''Dankjewel''. De leggings krijgt ze in een kleiner maatje. ''Oh lekker hoor, dit heb ik hier echt nodig schat. Ik ruik nooit lekker''. horen we Ramona zeggen als ze weer iets anders krijgt. ''Ik ben echt verwend hoor''. Ze krijgt ook sieraden want dat wilde ze heel graag en ze heeft ook schoenen gehad. ''Niet mee naar de koeien'', reageert Dominique. ''Ik doe de koeien'', vertelt Ramona. ''S'ochtends'', vraagt haar moeder. ''Nee, 's avonds'', antwoord Ramona. ''Ik schrok al. Ik dacht dat is echt een omslag'', reageert haar moeder. Als Ramona nog iets krijgt volgt er een zoveelste streamlock. De familie verdwijnt daarna om kwart over één uit beeld. Dan zien we dat er weer boodschappen worden afgeleverd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.