''Je beschuldigd mij dat ik extra neem. Dat is wat je doet'' ~ Utopia Gekte

2/09/2016

''Je beschuldigd mij dat ik extra neem. Dat is wat je doet''

''Het is gewoon niet de juiste persoon voor mij''

Om vijf uur is er opeens een woordenwisseling in de horeca keuken. Cees schijnt weer gemopperd te hebben over mensen die teveel eten. ''Je beschuldigd mij dat ik extra neem. Dat is wat je doet'', reageert Rowena fel. ''Er worden meer dan twee broodjes gegeten. De een houd zich er wel aan de ander niet'', aldus Cees. ''Ik ben de hele tijd al bewust van wat ik eet'', vertelt Rowena. ''Jij zit al de hele dag te eten'', roept Rob sarcastisch. ''Ik ga ook lekker door'', aldus Rowena. ''Zoek het maar uit'', horen we Cees nog net mompelen als hij wegloopt. ''Eet smakelijk'', horen we Gabriëlle vanaf de achtergrond naar Rowena roepen. ''Tjongejongejonge'', mompelt Rob.

Michael is op datzelfde moment bij Bas in de caravan. ''Zeg eens eerlijk hoe je je voelt'', horen we Michael vragen. ''Ik voel me op zich wel goed, maar het is even door de zure appel heen bijten. De situatie tussen Do en mij dat het beter is dat het zo is'', aldus Bas. ''Vind je dat omdat je hier bent of omdat je hart dat zegt'', vraagt Michael. ''Ik vind het niet omdat ik hier ben. Het is gewoon niet de juiste persoon voor mij. Ik vind haar wel heel leuk hoor, maar..'', Bas maakt zijn zin niet af. ''Snapt ze dat ook'', vraagt Michael. ''Ja'', antwoord Bas.

''We moeten niet bezig zijn met elkaar als we toch weten dat het niks word. Waar doen we het dan voor weetje'', vind Bas. ''Jullie moeten niet bij elkaar willen blijven om het blijven. Superleuk als je hier iemand hebt om tegen aan te kruipen, maar weegt dat op tegen de rest'', aldus Michael. ''Het is beter zo'', laat Bas weten. Michael veranderd van onderwerp. Hij merkt aan iedereen dat het eten de stemming zo veranderd. Michael weet het af en toe ook niet met deze mensen. Hij heeft er een handje van om het op te jutten. ''Er moet wel wat gebeuren'', vind hij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.