''Je bent net binnen en de eerste nacht lig je met een gozer in bed'' ~ Utopia Gekte

2/28/2016

''Je bent net binnen en de eerste nacht lig je met een gozer in bed''

''Ik vind het nog zo'n kind''

Om één uur zien we Michael, Gabriëlle en Ramona in de zon voor het Cordwood huis zitten. Ramona laat weten dat ze meteen wist op wie ze ging stemmen toen ze begonnen te praten. Gabriëlle heeft wel even getwijfeld. ''Ze is heel jong, ze kan heel goed praten, maar je ziet hoe ze mee gesleept word in die sanny's. In bed met die jongen gelijk. Dittie dattie'', aldus Ramona. Ramona denkt dat het heel zwaar voor Simone word. ''Je moet ook sterk kunnen zijn'', aldus Gabriëlle. ''Ze heeft veel gedaan vanaf haar dertiende/veertiende dat ik denk respect hoor'', laat Michael weten. Hij ziet ook een tweede persoon en hij hoeft niet twee van die mensen daar. ''Eén is genoeg''. Gabriëlle denkt dat de groep heel onstabiel word dus ze moeten nu kiezen voor de sterke factor. Gabriëlle denkt dat Bronno net zo koppig kan zijn als Cees dus dan kunnen ze discussies krijgen. ''Dat is ook zijn leerweg'', laat Ramona weten. Die opmerking van Simone over levend vlees op de toonbank. Ramona vond dat Bronno er goed mee omging. Michael zou geschreeuwd hebben. ''Zal ik hem eens op je hoofd neerleggen'', zou Gabriëlle gezegd hebben en Ramona vond het ook niet oké. ''Op dat soort momenten moet je rustig blijven. Dat heeft hij goed gedaan'', vind Gabriëlle. Ramona heeft er toen wat van gezegd. Ze vond het niet kunnen en was het er niet mee eens.

Het gesprek gaat buiten nog even verder. ''Ik krijg te horen 'je bent de leukste'. Ja dat weet ik'', aldus Michael. ''Bij mij gaan mensen alleen maar huilen. Dat ik zoveel ben afgevallen en ze het ook mee hebben gemaakt'', laat Ramona weten. Gabriëlle heeft gister haar vriendin Christa gezien. ''Ze was er ineens na heel lang''. Om tien voor half twee zien we Rowena en Cees weer in een discussie. Al snel volgt er een streamlock en als we weer beeld hebben zijn ze uit beeld. Vervolgens zien we Simone en Victoria weer praten op de vide. ''Mensen denken dat als je met iemand in bed ligt er wat gebeurd moet zijn'', aldus Simone. Weer volgt er een streamlock. Om tien voor twee zien we Cees ook in het zonnetje zitten voor het Cordwood. ''En Simone, ik vind het nog zo'n kind. Je bent net binnen en de eerste nacht lig je met een gozer in bed. Dat doe je toch niet. Dan kunnen ze zeggen 'er gebeurde niks', maar je stapt bij een vreemde in bed, lepeltje lepeltje. Ben je gek of niet'', aldus Cees. Volgens Gabriëlle gaat het om de setting. ''Zo raar'', vind Cees en ook Ramona vind dat je dit niet kan doen. Volgens Cees vond Cemal het normaal. ''Hij had daarna wel spijt'', laat Ramona weten. ''Hij heeft wel spijt gehad. Zichzelf te kakken gezet'', aldus Michael. Om vijf over twee komt ook Rowena er bij zitten in het zonnetje. Ze vind het leuk dat Cees er ook een keer bij zit. Langzamerhand komen er steeds meer mensen naar buiten. Om tien voor half drie zien we Bas er namelijk ook bij zitten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.