Ivan staart lange tijd naar de grond. ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Ivan staart lange tijd naar de grond.

Gasten aan het ontbijt.

''We hebben hier maar 2 computers en een telefoon. Met 15 man. Moet je je voorstellen. Wie het hardst roept die krijgt de telefoon. En zie hem dan nog maar eens te krijgen. Dan heeft iemand hem weer ergens laten liggen of boven laten liggen. Nee, dat is een gevecht hoor. Om die telefoon. Zoooo. Ja, we moeten het er allemaal mee doen'', vertelt Cees aan de gasten. Het is nog altijd donker in de loods. Toch heeft Cees het voor elkaar gekregen om tussen al het gemopper een ontbijt voor de gasten te maken. Aangezien iedereen behalve Cees en Rowena nog slapen laat de regie wat sfeerbeelden zien. Zo krijgen we onder andere koeien te zien die genieten van hun voer. Kippen die pikken in het hok. En vogeltjes die vrolijk rondlopen in de kas. De gasten beginnen aan hun eerste broodje en salade rond half tien 's ochtends.

Precies om half tien zien we Ivan op de trap van de vide zitten. Een tijd lang staart hij naar de grond terwijl zijn handen zijn hoofd ondersteunen. Zo te zien heeft hij nog even geen zin in gezelligheid bij de Bed & Breakfast gasten en zijn medebewoners Cees en Rowena. Na ruim 10 minuten zit hij nog net zo dood naar de grond te staren, enkele meters van gezellig gezelschap af.  En ook nog steeds in precies dezelfde houding.

We laten de stream maar even voor wat het is. Ivan blijft verder staren en de gasten eten met Cees en Rowena een ontbijt. Ivan beweegt nog wel een beetje dus hij is echt niet zittend in slaap gevallen op de trap. :-) Het is nog even wachten tot de rest van de pioniers ontwaakt. En dan kan een nieuwe dag Utopia pas ├ęcht beginnen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.