''Ivan moeten we misschien een handje helpen als hij zelf niet gaat'' ~ Utopia Gekte

2/09/2016

''Ivan moeten we misschien een handje helpen als hij zelf niet gaat''

Vergelijkbaar met Stefanie

Het gesprek tussen Benjamin en Rob gaat nog even door. ''Zou ze stemmen krijgen'', vraagt Benjamin. ''Gabs heeft niet zoveel met haar, met wie heeft ze nou een hele goeie klik. Misschien komt ze op de bank en ik hoop dat ze het overleeft. Ik vind haar vergelijkbaar met Stiff. Ze komt binnen voor persoonlijke ontwikkeling. Wel tof om te zien en die kans moet je ook wel krijgen vind ik. Het zou niet leuk zijn als ze nu naar huis gaat want wat heeft ze dan gedaan. Dan is ze het vriendinnetje van Bas geweest'', aldus Rob. ''Dat gun ik er ook niet'', vult Benjamin aan. ''Het stemmen is ook al over twee weken. Ben je er al uit'', vraagt Benjamin. ''Nee, af en toe heb ik het idee dat ik stemmen tekort kom. [...] Zo'n bij elkaar geraapt zooitje. Lekker belangrijk allemaal. Ben jij er al over uit'', antwoord Rob. ''Nee, ik vind uh. Ik ben blij dat het nog twee weken duurt. Ik kijk het nog even aan'', laat Benjamin weten. Rob is benieuwd of mensen weer gaan veranderen van gedrag in de laatste weken. Hij denkt dat het wel mee zal vallen, maar is benieuwd hoe de nieuwe garde met de spanning om gaat. Rob wil ze gaan voeren. ''Ga je op mij stemmen? Ja zeker, ik weet alleen nog niet of ik vol ga'', lacht Rob.

Victoria is volgens hem save. Daar verwacht hij geen stemmen voor. ''Ik denk dat Mark en Ivan misschien ook nog wel stemmen krijgen'', laat Benjamin weten. ''Daar heb ik ook wel over nagedacht. Mark niet zo, maar Ivan moeten we misschien een handje helpen als hij zelf niet gaat'', aldus Rob. Benjamin heeft daar ook over na gedacht, maar hij gaat niet op matties van hem stemmen. ''Cees gaat wel wat stemmen krijgen'', denkt Rob. ''Soms heb ik ook wel het idee dat Wim aanstuurt op een vertrek'', aldus Benjamin. ''Laatst zei hij dat hij niet naar huis wilde'', laat Rob weten. ''De laatste dagen wel weer zeer nadrukkelijk hoor'', reageert Benjamin. ''Als je hier al een tijd zit maakt het in principe ook niet zoveel meer uit. Gabriëlle krijgt ook nooit stemmen, maar doet in principe ook geen reet. Bjorn's exit is bijna, maar hij is een toegevoegde waarde. Hij blijft zijn ding doen'', aldus Rob. De heren geloven dan ook niet dat Bjorn veel stemmen zal krijgen. Als Gabriëlle en Bjorn uit zichzelf vertrekken komen er nieuwe binnen. ''De groep blijft toch wel veranderen. Het is hopen dat er iets leuks binnen komt'', laat Rob weten. Rob gaat kijken naar ''hoe zie ik mijn Utopia, waar heb ik het meest en waar heb ik het minst mee''. Volgens Benjamin word het weer een interessante stemming. Rob zelf denkt ook wel stemmen te kunnen krijgen. ''Het moet toch een keer komen''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.