Ivan lijkt klaar te zijn met Nicole. ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Ivan lijkt klaar te zijn met Nicole.

Post voor Wim en Bjorn.

Goedemorgen en welkom in dag 771 van Utopia. Net als bijna elke andere dag is het uitslapen geblazen. Slechts een enkeling komt op tijd uit bed, bijvoorbeeld voor de koeien. Om 9 uur ligt er een stapeltje post naast het hoofd van een nog slapende Wim. Ook Bjorn is vandaag één van de twee gelukkigen die post hebben mogen ontvangen. Inmiddels zitten ze beide al enige tijd te lezen. Soms met een lach en soms met een strakke of verdrietige blik.

Alleen bij Bas en Ivan vinden we interessante televisie, maar zoals je gewend bent gaat dat gepaard met veel streamlocks. Ze hebben het over de relatiebreuk met Dominique. Bas zegt dat het even door de zure appel heen bijten is. ''Het is beter om het op tijd te beëindigen, constant moet je rekening met iemand houden. Constant'', reageert Ivan. Hij heeft het hier over Nicole en dat hij het eigenlijk net zoals Bas had moeten doen. Misschien heeft Ivan inmiddels het een en ander doorgekregen van wat Nicole op Facebook heeft geplaatst. Hij zegt dan ook geen 'huisje, boompje, beestje' te zien met Nicole 'als het op deze manier moet'.

''Ik zou Utopia sowieso niet verlaten voor een relatie. Als het echt nodig is wil ik er wel over nadenken, maar niet als het alleen gaat over 'ik mis je'. Als de liefde echt is zal het blijven en is het de moeite waard om er voor te vechten. Dan is er niks wat het stuk maakt. Dan is geen uitdaging te groot'', vult Ivan verder aan.

Niet veel later krijgt Ivan een stukje te lezen uit Wim zijn post. Het is een brief van Nicole. ''Je snapt het toch wel? Jezus christus'', moppert hij terwijl hij weer weg loopt. Wim vind het raar dat hij weg loopt en zegt dat er niks raars in staat. Ivan lijkt het er niet helemaal mee eens te zijn en er volgt weer een streamlock.

Wim en Bjorn lezen ongestoord hun leuke post verder door. ''Laat mensen met een kleine horizon jou niet wijsmaken dat jouw dromen te groot zijn'', leest Bjorn bijvoorbeeld voor. Ook staat er weer het een en ander in over straattaal van 'die meiden' waar 'ze niks mee kan'. Dat schreef een vriendin van Bjorn. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.