Ivan: ''Ik vind het jammer dat ze zich laat manipuleren door haar moeder'' ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Ivan: ''Ik vind het jammer dat ze zich laat manipuleren door haar moeder''

''Ik zou door het vuur zijn gegaan voor haar''

Om tien over twee zien we dat Bas, Bjorn, Wim en Mark aan het kaarten zijn. Wim geeft aan dat hij net de stroom er even op heeft gehad om te controleren of iets goed aangesloten was. Om half drie zien we Gabriëlle bij Ivan op bed zitten. Nicole liet zich laatst al één, nee zelfs twee keer uit op Facebook over haar relatie met Ivan en blijkbaar is Ivan daar nu van op de hoogte. ''Zij wist wat ik voor haar voelde. Dat wist zij. Ik zou door het vuur zijn gegaan voor haar. Een kogel opvangen. Ik heb me over mijn trots heen gezet door hier op nationale televisie terwijl we in ruzie waren alsnog met respect met haar moeder om te gaan. En mijn excuses aan te bieden voor wat er gebeurd was en mij nederig op te stellen daarvoor. Op nationale televisie. Je ziet wat er nu gebeurd. Tsja'', aldus Ivan. ''De afsluiting is heel koel'', reageert Gabriëlle. Er volgt een streamlock. ''Maar heb je nu het gevoel alsof het klaar is'', vraagt Gabriëlle. ''Ik heb het gevoel dat we hier gewoon een mooie tijd hebben gehad en we zullen zien wat er buiten komt. Ik heb er geen verwachtingen van en ga geen verwachtingen scheppen'', aldus Ivan. ''Ik zal wel een brief van haar krijgen volgende week dan zien we het allemaal wel. Het heeft geen zin om ...''. Gabriëlle maakt haar zin niet af. ''Dat ga ik ook absoluut niet doen weet je'', reageert Ivan.

''Want ik geloof wel dat ze op haar eigen manier dingen ervaart en gekwetst is, maar is het nodig? Ik weet het niet'', aldus Gabriëlle. ''Nee'', reageert Ivan. ''Het is hier gewoon heel anders. Je denkt hier de liefde van je leven gevonden te hebben en dan buiten de poort komt er een heel ander mens tevoorschijn. Ik ben zoals ik ben, ik ga me niet druk maken over wat er gezegd is. Ik weet hoe het hier is gegaan. Die informatie zou voor mij genoeg moeten zijn, maar als er dingen uit de context worden gehaald en bepaalde informaties naar je toe komen waar je eigenlijk niks mee kan. Ik vind het jammer. Ik vind het jammer dat ze zich laat manipuleren door haar moeder. Dat vind ik jammer'', aldus Ivan. ''Dat ze naar anderen luistert'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, terwijl ze zelf hier heeft gezeten en weet hoe ik tegen onze relatie aankeek. Ongeacht wat mijn familie er van vind. Mijn familie accepteert wat ik doe en mijn keuzes. Ze hebben het er maar mee te doen en dat respecteren zij. Ze kunnen bepaalde voorkeuren hebben, maar goed ik ben degene die uiteindelijk bepaalt wat er met mijn leven gebeurd. Een voorkeur van hun is een voorkeur van hun. Zij hebben er ook respect voor'', aldus Ivan.

Het gesprek tussen Ivan en Gabriëlle is nog lang niet afgelopen. Lezen wat er nog meer gezegd is kan in dit bericht.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.