Ivan: ''Het is mijn huis als het je niet bevalt rot je maar lekker op'' ~ Utopia Gekte

2/18/2016

Ivan: ''Het is mijn huis als het je niet bevalt rot je maar lekker op''

''Ga naar huis man, je zit hier te lang''

Om kwart voor twaalf horen we opeens gegil vanuit de kamer waar Ivan, Benjamin en Wim slapen. We schakelen over van stream en komen in een ruzie terecht waar we niet van weten wat er aan vooraf is gegaan. ''Werken. Breek me de bek niet open'', aldus Ivan. Volgens Ivan staat Benjamin alleen maar te zoenen met chicks tijdens evenementen en is hij zelf tijdens evenementen degene die het hardste werkt. ''Heil to the king, flikkert toch op man. Allemaal ongunst. Iedereen is tegen jou zeker. [...] Gezeik over een horloge is gekomen omdat niemand het je gunt'', aldus Benjamin. ''Ik heb schijt aan de hele groep toch'', reageert Ivan. ''Slave! Als je het wil kan je het krijgen'', aldus Ivan. ''Opdonderen joh, ga naar huis man. Twintig maanden, je zit hier te lang'', reageert Benjamin. ''Dit is mijn huis. Ik heb het voor jou gemaakt man. De vloer waar je op loopt is door mij gelegd'', aldus Ivan. ''Heil to the king'', roept Benjamin hard in zijn handen klappend. ''En de sfeer is ook zo goed door jou he'', vult Benjamin aan. ''Dat mag jij nog eens nadoen'', reageert Ivan. ''Ik hoef geen koning te zijn. [...] Je hebt alles in je eentje gedaan Ivan. Harde werker. Fuck you'', roept Benjamin. ''Steek hem maar in je reet man. Met die grote bek man. Wat denkt die nou. Het is mijn huis als het je niet bevalt rot je maar lekker op'', aldus Ivan. ''Achterlijke debiel'', horen we Benjamin nog net reageren voor hij naar buiten loopt.

Rowena is inmiddels op het geluid afgekomen en Cees zat vanaf de picknicktafel mee te genieten. Rowena houd er wel van. Ze lacht. ''Een beetje spanning en sensatie in de toko. ''Watskebeurt'', vraagt ze. ''Het gaat van kwaad tot erger en jij ligt hier gewoon te liggen'', merkt ze op richting Wim. ''Het is toch tussen hun'', reageert Wim. ''Er slapen mensen hoor'', aldus Rowena. ''Ik heb ze twee keer gevraagd of ze rustig konden schreeuwen'', reageert Wim. ''Het was wel leuk, maar waar ging het om'', vraagt Rowena nieuwsgierig. ''Om mensen die denken te weten hoe shit hier werkt terwijl ze geen ene...'', legt Ivan uit. Het einde van zijn zin kunnen we niet meekrijgen omdat iemand er doorheen komt. ''Doe het lampje uit en draai je hoofd. Welterusten'', aldus Wim, maar Ivan is nog niet uitgesproken. ''Als iemand mij koning noemt noem ik ze slaaf. Als iemand mij agressieveling noemt noem ik ze lafaard'', aldus Ivan. ''Maar hoezo koning? Ben je weer vol van jezelf'', vraagt Rowena verder. ''Helemaal vol, vol van mezelf. Ik heb een reden om vol van mezelf te zijn'', antwoord Ivan. Rowena moet er om lachen. ''Had hij gedronken'', vraagt ze. ''Nee, volgens mij niet'', reageert Ivan.

Cees is blijkbaar snel achter Benjamin aan naar buiten gegaan. Benjamin is namelijk een rondje gaan lopen door het bos en over het terrein. Waarschijnlijk om stoom af te blazen. ''Dit kan gewoon niet. Ik ben het helemaal met je eens hoor'', horen we Cees zeggen die zelf vanmiddag ook nog ruzie met Ivan had. Benjamin wil even door lopen. ''Het komt wel goed Cees'', kapt Benjamin Cees dus af. Even later krijgen we ze weer even in beeld. ''Hij denkt dat hij hier de koning is, maar zo werkt het hier niet hé'', aldus Cees. Dat is het laatste wat we mee kunnen krijgen om vijf voor twaalf want er volgt een lange streamlock. Pas om twaalf over twaalf hebben we weer beeld. Dan is het weer rustig in Utopia. Gina en Victoria zien we dan bij Ivan op bed zitten en Cees, Bjorn en Benjamin zien we in het kantoor. Vrij snel volgt er weer een streamlock. Pas om acht voor half één hebben we weer beeld. Dan zien we geen Benjamin, geen Cees en geen Ivan meer in beeld. We krijgen alleen Dominique en Cemal op de vide te zien waar ze in gesprek zijn en op de andere stream Ramona en Michael die in stilte in bed liggen. Hoe het is afgelopen hebben we dus niet mogen zien.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.