Intimiteit en foute beelden in de caravan ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Intimiteit en foute beelden in de caravan

Als Cees er niet is lopen dingen uit de hand

Ramona zit dus al een tijdje met Cemal in de hot tub. Om tien over half elf laat ze weten dat ze hem een lieve, aardige jongen vind. Butler Michael klimt ook de hot tub in. Ramona laat weten zichzelf ''zo jarig'' te voelen. Ze knuffelt met de mannen. Cemal en Ramona is beiden al opgevallen dat Michael een grote heeft. Cemal daarentegen laat weten onzeker te zijn over zijn ding. Om tien over elf krijgen we weer een streamlock. De zoveelste al. Daarna zien we Bas en Dominique ongegeneerd in een bepaalde houding in de caravan liggen waar ze liggen te knuffelen en zoenen. In eerste instantie viel het ons niet op, maar naderhand zagen we dat Bas zijn hand ook nog ergens mee bezig was. Ze hebben het dus erg gezellig en vonden het blijkbaar niet nodig om een deken over zich heen te trekken. Al snel volgt er weer een streamlock. Zodra die weer voorbij is zien we Dominique en Bas in een nog vreemdere houding liggen. Of nou ja de houding is niet per se vreemd, maar wij krijgen het gewoon vanuit een verkeerde hoek te zien waardoor het er nogal fout uit ziet. Op de foto's is het misschien niet heel erg duidelijk, maar Dominique heeft wel gewoon nog een legging aan. De regie besluit na een paar minuten over te schakelen naar binnen. Daar zien we Cees wat chocolaatjes uit zijn kist pakken om die te eten en Rowena, Ivan, Gabriëlle en Benjamin horen we vrolijk liedjes zingen in de horeca keuken.

''Ik denk aan je. Aan jullie allemaal'', laat Cees weten terwijl hij met een gele sok in de rondte slingert. ''Puinhoop hier. Een klerenzooi haha. Zo heet dat, een klerenzooi'', aldus Cees. Als Ramona de hot tub weer uit is en Cees tegen komt laat ze weten dat ze Cees zijn back heeft. Dat ze hem steunt. Hij krijgt geen stem van haar en ze is blij dat ze bij hem op de kamer ligt. Ze noemde hem ook soms een mopperkont waarop Cees reageerde dat hij dat niet is, maar nog geen minuut later als Ramona naar haar slaapkamer loopt moppert hij dat haar voeten nat zijn. Ramona zegt dat ze gaat douchen en dat ze de grond zo droog maakt en in de slaapkamer praten ze nog even verder met elkaar. ''Als jij er niet bent lopen dingen gewoon uit de hand'', is Ramona van mening. Ramona vind dat Cees daar hoort en dat hij nog veel leuke dingen kan doen. Cemal horen we even later op de vide tegen Victoria zeggen dat Cees niet word gerespecteerd daar. ''Kijk wat hij allemaal bereikt heeft'', aldus Cemal. Maar volgens Victoria heeft Cees tegelijkertijd ook nog heel veel te leren. Om twaalf uur krijgen we opeens Bas en Dominique weer te zien in de caravan. We zien dan alleen Dominique op bed liggen en ze lijkt al te slapen. Een minuut later als Bas weer bij haar kruipt blijkt dat ze nog steeds wakker is. De actie van eerder is in ieder geval weer voorbij. Dominique blijft ook deze nacht weer in de caravan logeren. Om tien over half één zien we Bas en Dominique slapen. In de loods zijn er nog wel veel bewoners wakker en luidruchtig. Voornamelijk Gina is weer goed aanwezig. Cemal liet net ook nog weten Utopia als een familie te zien. Hij vermaakt zich in Utopia.Bron: Fok

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.