''In naam van de BV is het niet meer acceptabel'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

''In naam van de BV is het niet meer acceptabel''

''Zes ons kaas op drie rijstwafeltjes''

Om drie uur zien we dat Rowena en Cemal nog steeds druk bezig zijn op de akker. Een kwartier later spreekt Victoria met Bjorn. Ze wil mensen aan gaan spreken. Victoria heeft soms ook ''tutende'' oren. Ze moeten elkaar er onderling op aanspreken want het kan niet meer door de beugel. ''In naam van de BV is het niet meer acceptabel. We gaan er allemaal onder lijden en daar pas ik voor. Lapdance, strikkie om. In de hot tub. Waar gaan we heen, terwijl we een serieus bedrijf aan het runnen zijn. Het is geen feest paleis'', aldus Victoria. Bjorn is het met haar eens. Victoria vind het tijd om het te bespreken. 'Weet je wat het is. Hij wil dan heel graag ook merken benaderen waar hij fotoshoots voor kan doen. Dan denk ik 'gast'', aldus Bjorn. ''Dat willen ze helemaal niet'', reageert Victoria. ''Niemand wil zijn bedrijf er aan linken'', aldus Bjorn. ''Als dit de toon is die gezet word''. Victoria weet dat er wel goodwill is. ''Het is niet 'we kijken wel'. Het is per direct verandering inzetten. Het schaad nu gewoon'', aldus Victoria.

Cees zien we om vijf over half in de keuken bij Dominique. Dominique wil drie rijstwafels want vanavond eten ze patat en ze wil niet zoveel patat eten. Cees moppert vervolgens dat telkens dezelfde mensen op de foto staan. Volgens Dominique komt dat ook omdat anderen niet willen. Cees vind dat ze dan moet zeggen ''nu even iemand anders''. Vervolgens moppert Cees dat mensen gister ook de microfoon de hele tijd claimden. Hij had zichzelf als één van de eersten op de lijst gezet en kwam pas laat aan de beurt toen Cees die man er over aan sprak. Als Dominique de horeca keuken verlaat kan Cees het niet laten om achter haar rug om ook nog even over haar eten te mopperen. ''Zes ons kaas op drie rijstwafeltjes''. Vervolgens gaat hij bij de computer op zoek naar borden en afval. Hij pakt het bord van Ramona. Ramona zegt dat ze dat zo op gaat ruimen, maar Cees zegt het alleen even in de keuken te zetten. In de keuken aan gekomen veegt hij het bord met zijn hand ''schoon'' om hem vervolgens gewoon in de kast te zetten. ''Alleen wat kruimels'', lacht hij.

Om tien over vier zien we Michael in de kappersstoel zitten bij Gina. Gina vertelt dat ze graag weer een sixpack wil. Ze gaat dus weer sporten. Om half vijf zien we Bjorn ook helpen op de akker en Rowena en Cemal zijn er ook nog steeds druk bezig. Om tien over half vijf zien we Gina de haren van Michael verven. Zijn kapsel word dus volledig onder handen genomen. Michael laat om vijf over vijf weten moe te zijn. Gina is ook moe. ''En we hebben nog zoveel op de planning'', laat ze weten. ''Als we echt geen geld krijgen hoe gaan mensen roken dan'', vraagt Michael. ''Niet'', reageert Gina. ''Geef dan minder zakgeld'', aldus Michael.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.