''Ik zou het geen twee weken met je uithouden'' ~ Utopia Gekte

2/02/2016

''Ik zou het geen twee weken met je uithouden''

Dominique vind dat Michael diva gedrag heeft

Het gesprek in de wellness gaat nog even verder. Na een streamlock om tien over half zes zien we Dominique weer huilen. ''Maar ik ben heel erg klaar met sommig gedrag hier binnen. Ik heb er heel veel verdriet van'', laat ze weten. ''Laat het er maar even uit'', reageert Victoria. ''Ik vind sommige mensen hier gewoon ontzettend diva gedrag hebben. Daar hou ik niet van. Daar hou ik absoluut niet van'', aldus Dominique. Ze heeft ook een eigen agenda en waarom moeten dingen dan volgens andermans agenda. ''Ik probeer er respect voor te hebben, maar waar is het respect voor mij''. Dominique had zichzelf ingeschreven voor de computer om twee uur en Michael wilde om twee uur op de foto. Dus toen schoof ze haar computer tijd weer opzij. ''Ik vind dat diva gedrag en daar hou ik niet van'', aldus Dominique. ''Dat mag je ook zeggen'', laat Victoria weten. ''Nee, hij is verbaal veel sterker dan mij'', reageert Dominique. ''Ik vind het niet de manier hoe hij op sommige momenten doet en dat stoort me''. Victoria zegt dat ze het ook in kan laten plannen. Gewoon alleen wanneer het haar uit komt.

''Ik ben een weg loopster. Ik maak dingen niet af als ze te moeilijk worden, maar ik heb nooit mijn stem verheft. Ik kan hier niet weg. Dat wil ik niet. Ik moet daar vanaf. Het weglopen voor de confrontatie, maar het zou zo mooi zijn als we de confrontatie niet meer hebben omdat we respect hebben voor elkaar. [...] Ik heb aangegeven dat ik iets niet leuk vond. Bij het kampvuur. Een beetje kampvuur praat. Ramona stelde de vraag stel we zitten met zijn allen op een bootje in zee en je kan naast jezelf maar één iemand redden. [...] Hard gelachen. Veel mensen wilden mij redden want ik at bijna niks. [...] Uiteindelijk kwam Bjorn er bij. Die zei 'ik zou jou niet redden want ik zou het geen twee weken met je uithouden. Dat merk ik al hier binnen'. Wat kan ik met die informatie dan. Voor hem is dat een leuk grapje. Ik vind het een kwal dat hij dat zegt. Het heeft geen toegevoegde waarde om dat te zeggen. Waarom zeg je dit? Ik was op dat moment zo gechoqueerd dat iemand zoiets doms kon zeggen dat ik niet meer kon reageren''. Volgens Victoria moet ze gewoon denken ''ik kan hier niks mee'' en het daarbij laten.

''Je hoeft niet alles te kunnen plaatsen. Soms zegt het ook wat over iemand anders. Het is aan jou welke dingen je in je leven binnen laat en welke niet''. Dominique laat weten dat ze emotioneel een vrij zware dag heeft en dat ze vanavond ook nog iets emotioneels moet doen. Ze wou dat ze het morgen had ingepland. ''Ik ben op''. Volgens Victoria is dat niet zo. ''Nee hoor, dat praat je jezelf aan. Dat is dat wegloop gedrag. Het is oké''. Het gesprek eindigt weer. ''Neem jij een chipje dunne'', grapt Dominique. ''De pot verwijt de ketel'', reageert Victoria. ''Dankjewel dat je me uitgenodigd hebt hier'', aldus Dominique. ''Nodig jezelf de volgende keer ook eens uit. Dat kan ik niet blijven doen'', reageert Victoria. Op datzelfde moment om tien voor zes zijn de heren bij de stal nog steeds druk bezig met het opruimen van het voer. Ivan is er inmiddels ook bij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.