''Ik zal me een beetje in gaan houden, komt goed'' ~ Utopia Gekte

2/05/2016

''Ik zal me een beetje in gaan houden, komt goed''

''Het zit nu goed tussen ons''

Om tien voor vier laat Michael weten dat het voor zijn bezoek weer bijna tijd is om weg te gaan. Ivan en wat andere heren scheuren dan nog rond in de auto. Ze maken nog een paar rondjes zeggen ze. ''Dat is hun ding, niet mijn ding'', laat Michael weten aan zijn vriend. ''Hou je sterk. Denk aan de zin...'', aldus Michael. Als ze weer binnen zijn praten ze nog even verder. ''Je doet het goed, ik ben trots op je'', laat Michael aan zijn vriend weten. Cees maakt nog snel wat foto's van Michael en zijn familie en Sander gaat ook nog even apart met wat meiden op de foto. Daarna is het om vier uur tijd om afscheid te nemen. ''Stuur allemaal foto's van wat je gedaan hebt. [...] Ik zal me een beetje in gaan houden, komt goed'', aldus Michael. Sander is ondertussen erg ongeduldig. Hij loopt heen en weer te ijsberen en lijkt wel haast te hebben om weg te gaan. Volgens Michael wil hij gewoon geen afscheid nemen. Toch moet Sander best lang wachten. Pas om tien over vier rijd de auto het terrein af.

Rowena omhelst Michael. ''Wat een leuke mensen'', vind ze. Michael vind het vooral bijzonder knap dat Sander is gekomen. ''Zo lief ik kon hem wel op eten'', aldus Rowena. Vervolgens gaan ze weer naar binnen waar Michael aan wat vrouwelijke medebewoners zijn cadeaus laat zien. Hij heeft een vriendenboekje gehad en een knuffel waar de parfum van zijn vriend op gespoten is. Hij heeft worsten gehad, chocolade en nog veel meer. Ook is er veel besproken tijdens het bezoek. ''Het zit nu goed tussen ons. Ik heb antwoord op de vraag of hij wel echt met me door wil gaan. [...] Zoveel respect dat hij langs is gekomen ondanks dat. Hij wou natuurlijk eerst niet. [...] Hij wilde steeds weg, hij was op. [...] En dan zegt hij kom snel naar huis, maar ook zegt hij doe je doelen hier want daarvoor ben je hier. Laat het zien want hij is wel supertrots. Iedereen is trots. Ik ben blij dat hij heeft kunnen voelen hoe het hier is'', aldus Michael.

Verder gebeuren er deze middag vooral kleinere dingen. Dominique en Ivan zijn om tien voor vijf druk aan het werk op de akker. Om tien voor half zes zien we dat Wim en Mark aan de hot tub bezig zijn. Daar zijn spullen voor binnen gekomen. Gabriëlle zien we in de wellness ziek in bed liggen en Rowena kruipt er bij in bed. Ramona vertelt binnen in de loods over expeditie Utopia wat ze willen gaan doen. Ze beginnen bij de vuurplaats waar ze vuur moeten maken om een touw door te branden. Door dat touw door te branden valt er een zaag naar beneden waarmee ze hout moeten zagen. Dan moeten ze de drie hout blokjes die ze gezaagd hebben in de band gooien. Uiteindelijk moeten ze ook nog blokken gebruiken om een zo hoog mogelijke stapel te maken en ze eindigen met een quiz. Elk fout antwoord is 10 seconden boven op je tijd, vertelt Ramona. Ivan wil mee doen en Benjamin lijkt ook mee te willen doen. Steeds meer mensen lijken mee te willen doen met de expeditie. We dachten dat het vanavond al plaats zou gaan vinden, maar op dit moment horen we ze praten over morgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.