''Ik zal aan je denken als ik aan het douchen ben'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''Ik zal aan je denken als ik aan het douchen ben''

Cees deelt zijn gewonnen banaan

Om kwart voor negen zien we Mark en Wim in de gym om te sporten. Rob en Bjorn zijn op datzelfde moment aan het darten en Dominique kijkt toe. Ongeveer een kwartiertje later krijgen sommige bewoners weer een challenge. Ze gaan Baas bridge spelen (een variant op het spel Yenga). Bas is de spelleider. Bjorn zal tegen Ivan spelen, Gina tegen Ramona, Gabriëlle tegen Dominique en Cees tegen Rowena. De uiteindelijke winnaar wint een banaan en zes minuten douche tijd. Het blijkt al snel dat Cees er helemaal niks van snapt. Bij het spel hebben ze twee dobbelstenen. De ene dobbelsteen geeft aan hoeveel vingers/handen je mag gebruiken en de andere dobbelsteen zegt welke soort steen je moet pakken. ''Niet vals spelen Gabs, het is maar een banaan hé'', horen we Bas roepen. Rowena vind het een gek spel met gekke regels, maar wel heel leuk. Ivan neemt het spelletje heel serieus. Hij en Bjorn doen er dan ook super lang over voor er iemand verliest. Ivan wint uiteindelijk van Bjorn en is dol blij. Ivan moet nu tegen Ramona en de winnaar daarvan moet nog tegen Cees. Ramona verliest uiteindelijk ook van Ivan. ''Kut'', roept ze. Ivan en Cees moeten dus tegen elkaar en strijden om de prijs.

Om tien voor half elf wint Cees van Ivan. ''Yes, yes, yes'', gilt Cees. ''T*fus'', horen we Ivan schelden. Wel schud hij Cees sportief de hand om hem te feliciteren met de overwinning om daarna snel te verdwijnen richting de keuken. ''In een context als dit is dit een ontzettend leuk spel en kan je het heel spannend maken. Het heeft ook wel degelijk te maken met inzicht. Het lijkt een beetje op schaken/dammen. [...] Waar is nu de verliezer. Hij gedraagt zich ook als een verliezer. Wat nou als ik hem een halve banaan geef'', aldus Cees. Niet veel later zien we Dominique, Bjorn, Gabriëlle en Rowena nog een half boterhammetje pakken. Ze zijn er achter gekomen dat ze er twee en een half per dag mogen in plaats van twee. ''Omdat we het zo spannend hebben gemaakt krijg jij van mij een halve banaan'', horen we Cees tegen Ivan zeggen die ook inmiddels in de horeca keuken te vinden is. ''Awh'', reageert Ivan. ''Verliezen doet pijn, maar ik verzacht de pijn enigszins door jou de helft van deze banaan te geven. We gaan er ongelofelijk van genieten'', aldus Cees. ''Proost Ceesione, op jouw overwinning en mijn nederlaag. Is kut jongen verliezen'', aldus Ivan. Naast de banaan had Cees ook twee bonnetjes gewonnen waarmee hij zes minuten mag douchen. Cees vind dat best lang dus geeft hij Bas één van de bonnetjes zodat ze allebei drie minuten kunnen douchen. ''Gaat goed komen, ik zal aan je denken als ik aan het douchen ben'', aldus Bas.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.