''Ik wil iets meenemen naar buiten. Een nieuwe soort van passie'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Ik wil iets meenemen naar buiten. Een nieuwe soort van passie''

Maandag de overdracht van Le Luifel

Als om drie uur een groot deel van Gina's bezoek een sigaretje gaat roken praat Gina even verder met een vriendin terwijl ze knuffelt met haar hondje. Gina beseft zich dat ze straks weer weg moeten. Ze had het echt even nodig weer dat er bezoek kwam. Gina laat weten haar medebewoners leuk te vinden. Ze kan goed met ze opschieten en is hartstikke verliefd op Mark. Als ze buiten zijn merken ze pas echt hoe sterk hun liefde is. Ook laat ze weten dat bakken hartstikke leuk is, maar dat ze geen bakkerij gaat starten. ''Ik wil iets meenemen naar buiten. Een nieuwe soort van passie. Ik knip hier klanten, maar het is niks vernieuwends met buiten''. Misschien dat ze het kappersvak wel gewoon blijft doen, maar ze is er nog niet over uit. Als ze buiten komt gaat ze eerst in de kroeg werken. Dan heeft ze even de tijd voor iedereen die ze heeft gemist. Daarna gaat ze pas serieus werk zoeken en misschien iets voor zichzelf beginnen. Al komt ze wel telkens weer op het kappersvak uit. Dat vind ze toch het leukste om te doen.

Gina beseft zich dat dit once in a lifetime is. ''Het is zonde om niet de kans te nemen die je hebt''. Om tien voor half vier zien we Wim even met Gina's moeder praten. Hij laat weten dat alle emoties in Utopia tien keer zwaarder zijn dan buiten. ''Ook jou geef ik een tip. Ogen en oren. En gevoel'', aldus Gina's moeder. Ze vind dit maar niks. Er volgt een streamwissel. Gina vertelt even later aan haar vriendin dat ze uiteindelijk wel wil gaan samenwonen, maar eerst even thuis om alles wat er allemaal gebeurd is een plaats te geven. Maar daarna wil ze het uiteindelijk wel. Gina is ook van mening dat je moet weg gaan op je hoogtepunt. Om kwart voor vier zien we Gina samen met haar moeder in Le Luifel. Ze vertelt dat maandag de overdracht van Le Luifel is. Dan moet zij alle inkopen gaan doen. Ook wil ze straks allemaal kleding meegeven. Die kleding past ze allemaal niet meer. Op de andere stream zien we dat Bas om kwart over vier in de kas weer druk bezig is om eend Face droog te föhnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.