''Ik wil echt geen Mark de tweede worden'' ~ Utopia Gekte

2/12/2016

''Ik wil echt geen Mark de tweede worden''

Rowena gaat Gabriëlle ten huwelijk vragen

Om tien over twee zien we Bas en Rowena in de caravan. Bas zegt Dominique nog steeds leuk te vinden. Hij heeft haar nooit niet leuk gevonden. ''Ik zie ook dingetjes. Volgens mij doet zij ook heel hard haar best om weer dingen te voelen. Er is absoluut nog wel wat. Ze mist je of zo. Misschien vind ze het wel heel jammer. Ik heb haar in de gaten gehouden of ze het erg vond. Ze zei helemaal van niet, maar dat kan ik me niet voorstellen. Wat wil je haar geven dan'', vraagt Rowena. ''Een gouden ring'', reageert Bas. ''Wooow'', reageert Rowena. ''Nee grapje'', lacht Bas. ''Ik ga wel Gabriëlle vragen met Valentijn. We gaan trouwen hier. Michael gaat ons trouwen. Victoria is getuige'', vertelt Rowena. ''Mag ik dan bruidsmeisje zijn'', vraagt Bas. ''Ja, maar volgens mij wil Ramona dat ook'', reageert Rowena. Bas wil dan niet in een jurk. ''In een mooi pak'', reageert Rowena. Rowena gaat Gabriëlle met valentijn ten huwelijk vragen. Gabriëlle weet nog van niks, maar ze hebben het er wel over gehad. Gabriëlle verwacht het niet natuurlijk, dus dat vind Rowena wel leuk. ''Ze heeft een gedichtje voor me en we gaan op date met Valentijn. Daten in de studio en dan gaan we een datum prikken. Hartstikke leuk'', aldus Rowena.

''En dan met bezoekers van buiten'', reageert Bas. Dat kunnen ze best doen en dat het geld van de kaartjes dan naar de foundation gaat. ''Voor de LHBT community'', reageert Rowena. Bas zit te denken om een fles Tequila aan Dominique te geven. ''Maar het is beter van niet. Dus we moeten even op internet kijken'', aldus Bas. Rowena vind het heel lief. Hij kan in ieder geval een kaartje geven met een roos. ''Dat is zo afgezaagd'', vind Bas. ''Wat is je gevoel erbij? Vriendschappelijk of echt valentijn als in ik vind je nog leuk'', vraagt Rowena. Er valt een stilte. ''Ja, ik vind je nog leuk'', reageert Bas uiteindelijk. ''Ik wil het opnieuw proberen'', vraagt Rowena verder. ''Nou nee, dat ook weer niet. Gewoon ik vind haar nog leuk'', antwoord Bas. ''Maar je wilt er niks mee'', vraagt Rowena. "'We willen er allebei niks mee. We willen allebei niet zoals het was. Niet het label 'stelletje, relatie', gewoon leuk'', aldus Bas. '''Weet je op wat het lijkt? Gina en Mark'', lacht Rowena. ''Nee, serieus? Wil jij dan mijn Valentijn zijn? Ik wil echt geen Mark de tweede worden'', antwoord Bas. ''Het is wat het is. Vind je haar nog leuk dan vind je haar nog leuk. Anders ga je er omheen draaien. Dan word het een 16 jarige toestand. Je kan het ook gewoon erkennen dat jullie elkaar nog leuk vinden'', aldus Rowena. ''Dat erkennen we toch ook'', reageert Bas. ''Geen relatie, maar wel kusjes enzo'', vraagt Rowena. ''Heel af en toe'', reageert Bas. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock praten ze nog steeds over hetzelfde onderwerp. ''Er was een reden. Misschien is het wel goed om die afstand te hebben. Nu is ze in de groep, doet ze haar eigen ding. Dat is niet voor niks geweest, maar een cadeautje is altijd leuk'', aldus Rowena. Bas wil zo met Rowena achter de computer gaan zitten, want hij heeft zelf ook geen geld. ''Ik ook niet'', reageert Rowena. Nee ze heeft nog wel wat. ''Maar voor hoeveel'', vraagt ze. ''Gewoon een paar honderd'', grapt Bas. ''Nee het gaat om de boodschap, niet om het bedrag'', vertelt hij. ''Wel iets wat ze leuk vind en wel een kaartje erbij doen hé. Kijken wat origineel en leuk is voor haar. Kan je niet iets maken'', vraagt Rowena. ''Nee ik ben vandaag helemaal inspiratieloos'', reageert Bas. ''Er is geen internet dat weet je. Daarom zitten er veel niet achter de computer. We liggen er uit. Hebben jullie alweer gekust. Zeg eerlijk? Ja hé'', vraagt Rowena lachend. Bas moet daardoor ook lachen. ''Nee, ik gaf die eerste avond dat we alleen sliepen gewoon een kusje welterusten. En gister in de badkamer toen we samen onder de douche stonden'', reageert Bas. ''Nooit'', reageert Rowena verbaasd. '''Nee hoor'', reageert Bas, hij maakte maar een grapje. Om tien voor half drie onderbreekt Ivan het gesprek. Hij heeft straks een matras van Bas nodig. Er komen drie buren slapen in aparte bedden. ''Iets leuks bedenken. Vuurtje maken, naar de koeien, ontgroening'', aldus Ivan. ''Dus we hebben gewoon een gezellige avond. Eindelijk'', reageert Rowena enthousiast.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.