''Ik werd weg gehoond, het sloeg allemaal nergens op'' ~ Utopia Gekte

2/12/2016

''Ik werd weg gehoond, het sloeg allemaal nergens op''

''We gaan ons zelf belonen met een koekje''

Na het evalueren van de armoede week zien we Victoria op Cees af stappen. ''Het was geen persoonlijke onderbreking op jou'', aldus Victoria. ''Maar zo voelde ik het weer hoor'', reageert Cees. ''We zijn allemaal verantwoordelijk hiervoor'', vind Victoria. Cees heeft veel liever dat het ondersteund word. Als hij vijf dingen open ziet staan dat een ander ook zegt even opletten. ''Dan denk ik, laat maar weer''. Cees is wel heel blij dat dit gebeurd is. Hij is de eerste die er aandacht voor vroeg. ''Ik werd weg gehoond, het sloeg allemaal nergens op. Dus ik ben hier superblij mee, eindelijk dat het kwartje valt''.

Cees vind het allemaal niet zo'n ramp wat ze nog hebben. Het gaat allemaal wel op. Dat ze een week geen kostbare zeep en wasmiddelen gebruikt hebben, dat maakt een verschil. ''Als je dan ziet hoeveel men gebruikt. Dat kan ook minder. [...] Dit is gewoon niet gezien en bestel maar, maar dit gaat niet allemaal over de datum'', aldus Cees. ''Niet op korte termijn'', reageert Victoria. Cees bekijkt van een aantal producten de houdbaarheidsdatum. ''In die zin is er niet zoveel aan de hand''.

Om tien voor één zien we Gabriëlle en Victoria met een doekje de kasten schoonmaken. Anderen zijn meteen de keuken in gedoken om eten te maken. Dominique is blij dat ze de tandenborstels mag weggooien. Waarschijnlijk komen er dus nieuwe. Cees zien we vervolgens naar zijn kist lopen. Als hij de kamer in komt kan hij het niet laten om even te mopperen over Michael die al weer op bed ligt. Maar al snel vergeet hij dat en duikt hij zijn kist in om een koekje te pakken. ''We mogen weer een koekkie. We gaan ons zelf belonen met een koekje'', spreekt hij tegen zichzelf. Om kwart over één zien we dat de kasten in de horeca keuken inmiddels schoon zijn en dat onder andere Victoria de kasten netjes aan het inruimen is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.