''Ik vind het hier zo leuk. Ik heb het echt naar mijn zin'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Ik vind het hier zo leuk. Ik heb het echt naar mijn zin''

Gina wil minder met de kapsalon bezig gaan

Als Gina's (familie) bezoek na lang wachten eindelijk gearriveerd is neemt Gina ze meteen mee de loods in. Daar regelt ze om kwart voor twee direct iets te drinken voor haar bezoek. Ze vertelt over haar kapsalon. Ze is al een tijdje bezig met verven en wilde het vandaag af hebben, maar dat mislukte. Er moet nog verder geschilderd worden. Gina knuffelt nog even met haar hondje. ''Ik heb echt de liefste hondjes ever'', laat ze weten. Samen met haar bezoek gaat ze op de bank zitten. ''Wat gaat het trouwens snel hé de tijd'', aldus Gina. Gina krijgt vervolgens een tasje met spullen van haar moeder. ''Je moet jezelf goed verzorgen van je kleine vent'', laat ze weten. ''Oh lekker chocolade'', reageert Gina. ''Zo leuk dat jullie er zijn. Dat ik jou heb gezien is gewoon bijna tien maanden terug''. Gina laat weten dat het voelt alsof ze hier veel veel korter zit. ''Ik vind het hier zo leuk. Ik heb het echt naar mijn zin. Zo leuk met de mensen hier. En wat je hier allemaal doet. De dagen vliegen voorbij. Gisteren nog in de hot tub gezeten. We doen zoveel'', aldus Gina.

''Jeffrey is niet mee hé'', merkt Gina op. Wel zijn haar vriendinnen uit het kappersvak erbij. Mark zit trouwens niet bij het bezoek. Hij is in de horeca keuken gaan zitten. Gina's moeder laat weten het kapsel van Gina heel erg mooi te vinden. Gina speelt nog even met haar hondjes en laat daarna haar kapsalon zien aan haar vriendinnen. Ze vertelt dat iets wit word, dat er een blauwe streep dwars komt te liggen en dat dit daar komt en dat hier. Ook wil Gina minder met de salon bezig gaan. Ze bakt nu broodjes enzo. Cees heeft ondertussen ook koffie voor de familie geregeld en Gina krijgt van alles cadeau. Onder andere schoenen horen we. Het komt niet in beeld dus moeten we het doen met wat we haar horen zeggen. Om vijf over twee verdwijnt het bezoek weer even uit beeld en krijgen we andere dingen uit de loods te zien.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.