''Ik vind Bas nog steeds leuk, maar weet niet wat ik er mee moet'' ~ Utopia Gekte

2/10/2016

''Ik vind Bas nog steeds leuk, maar weet niet wat ik er mee moet''

Do heeft geen zin om daar een relatie te hebben

''Nicole kijkt ook niet meer'', horen we Wim om tien voor half zeven zeggen. Bijna een half uur later om kwart voor zeven zien we dat Dominique met Victoria in gesprek is over Bas. Dominique snapt Bas niet. Hij geeft verschillende signalen af. Dominique denkt dat Bas het uit heeft gemaakt vanwege druk uit de groep. Dominique vond het bijvoorbeeld heel gemeen en lichtelijk afgunstig dat iemand naar haar en Bas toe was gekomen toen ze op de bank lagen vanmiddag. En dat diegene toen een opmerking maakte als ik had eindelijk mijn Baassie weer terug. ''Mij afstotend van dit is niet wat je moet doen hoor'', aldus Dominique. Volgens Victoria kan het ook een uiting van verwarring zijn. ''Wat betekend dan 'ik had mijn Baassie weer terug'', aldus Dominique. ''Speels bedoeld misschien'', reageert Victoria. ''Nee ze keek me niet in mijn ogen aan. Ik ben niet blind en weet precies de intonatie op de juiste manier te verstaan. Ik heb dat echt niet prettig ervaren. Dat is waarschijnlijk de onderliggende reden voor Bas. De druk die hij voelt. [...] Ik vind Bas nog steeds leuk, maar weet niet wat ik er mee moet''. Dominique vind het niet leuk. Ook niet dat hij haar nog komt kussen voordat ze gaat slapen, want wat betekent het nog voor hem. Victoria zegt dat ze duidelijkheid moet halen. Misschien moet ze gewoon een gesprek met Bas aan gaan.

''Ik kan wel naar de caravan gaan, maar ik ben het zat om constant het gesprek met hem op te zoeken'', aldus Dominique. Bas heeft het tenslotte uitgemaakt. ''Maar jij hebt toch vraagtekens'', reageert Victoria. Dominique kijkt het dan liever nog even aan om het hem pas te vragen als hij haar weer een kus geeft ofzo. Ze heeft vandaag al een soort van gesprek met hem gehad. Toen was ook de vraag ''wat doen we hier mee? Ja we vinden elkaar leuk en zitten hier''. Dominique was er gister van geschrokken dat hij haar een kus gaf, maar ze vond het ook heel fijn dat gaat ze niet ontkennen. Ze wil zich alleen niet weer mee laten slepen. Ze heeft er echt geen zin meer in. Ze heeft geen zin om daar een relatie te hebben. Dat wil ze niet meer. Ze heeft het liever speels dan dat hij in zijn hoofd het heel serieus maakt. Het gesprek eindigt weer. Om tien voor half acht zien we Ramona en Michael alweer een tijdje op bed liggen. Dominique zien we er bij zitten. Ramona wil zo de koeien gaan doen. Even later stappen ze ook echt uit bed daarvoor. Om kwart voor acht zien we Ramona en Michael bij de koeien. Ramona gaat meteen aan de slag. Michael knuffelt nog even met de koe, maar gaat daarna ook aan het werk.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.