''Ik stort gewoon in elkaar. Geen energie niks'' ~ Utopia Gekte

2/13/2016

''Ik stort gewoon in elkaar. Geen energie niks''

Bjorn en Gina zorgen voor zieke Victoria

Om half acht zien we Victoria nog steeds ziek op bed liggen. ''Waar heb je last van schat'', vraagt Gina. ''Ik stort gewoon in elkaar. Geen energie niks'', snikt Victoria. ''Rustig maar'', reageert Bjorn die bij haar op bed zit. ''Die drukte kan ik echt niet hebben nu'', laat Victoria weten. ''De mensen zijn bijna weer weg'', reageert Bjorn. ''Heb je ook het idee dat je griep hebt of alleen dat je leeg bent'', vraagt Bjorn. Victoria heeft wel het idee dat ze echt ziek is, misschien heeft ze zelfs koorts. Mentaal voelt ze zich prima, maar ze kan gewoon niet meer. ''Neem anders wat anders in dan die..'', reageert Bjorn. ''Ik moet echt iets hebben hoor'', laat Victoria weten. Bjorn besluit dus even naar beneden te gaan om iets voor haar te pakken. Gina staat op en gaat naast Victoria op bed zitten. ''Het komt wel goed schatje'', aldus Gina. ''Dat weet ik, maar nu even nog niet'', reageert Victoria. ''Nee hoeft ook niet'', laat Gina weten. Ze wrijft Victoria over haar arm terwijl ze wachten tot Bjorn terug komt. ''Ik ben zo kapot'', laat Victoria weten. ''Dan is de ergste plek om hier te zijn'', reageert Gina begripvol.

Gelukkig komt Bjorn al snel terug de vide op. Na een korte streamlock zien we hem Victoria twee pilletjes geven. ''Neem deze twee in. Advil en een paracetamol'', aldus Bjorn. Victoria wil ook een nieuw ice-pack. ''Dit is nu een hot pack'', reageert Bjorn. Gina is van mening dat ze een keer een thermometer aan moeten schaffen. Bjorn legt uiteindelijk zijn horloge en nog meer pilletjes bij Victoria neer. Dan kan ze de tijd in de gaten houden en kan ze zien wanneer ze weer een pilletje in mag nemen. Victoria blijft ondertussen op bed liggen en het lijkt er op dat ze zachtjes ligt te snikken. Terwijl Gina weer weg is gegaan zien we Bjorn nog steeds bij haar zitten. ''Als er iets is moet je gillen''. Maar Bjorn weet dat ze niet kan gillen dus zegt hij straks nog wel even te komen kijken.

Om acht uur zien we dat Ramona druk aan het werk is in de stal en Gina en Wim zien we in de kapsalon naar de vloer kijken. De vloer deukt flink in en veilig is het dus niet meer. ''Gina mijn excuses. Ik wist niet dat het zo erg was'', laat Wim na afloop weten. Begin volgende week wil hij de vloer er uit gaan halen. ''Dit kan niet, dit moet''. Om tien voor half negen zien we dat Wim en Mark aan het darten zijn en tien minuten later zien we Cees en Rob in de horeca keuken. ''Victoria is goed ziek'', laat Cees weten. ''Ik hoop dat het niet weer in de rondte gaat'', aldus Rob. Cees benadrukt dat Victoria pas nog ziek is geweest en dat ze nu dus weer al ziek is. ''Ze heeft het goed te pakken hoor. Ik was daar net even''. Rob heeft er in ieder geval geen zin in om weer ziek te worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.