''Ik stem maar niet op je want ik ben bang voor je reactie'' ~ Utopia Gekte

2/15/2016

''Ik stem maar niet op je want ik ben bang voor je reactie''

Gina weet nog niet op wie ze gaat stemmen

Om tien over half vijf zien we Gina, Dominique en Victoria op de vide. Gina heeft geen vermoeden. Meestal heeft ze wel een vermoeden wie er op de bank komt, maar nu heeft ze echt geen idee. ''Het is zo lastig''. Dominique zegt dat er nu meerdere nieuwkomers zijn en dat je daar dan natuurlijk nog niet van weet op wie ze gaan stemmen. Dominique heeft een tijdje gedacht om positief te gaan stemmen, maar omdat Gina haar daarvoor gewaarschuwd heeft gaat ze dat niet meer doen. Victoria vraagt wat positief stemmen is en Gina legt het uit. ''Het kan heel negatief uitpakken'', laat Dominique weten. Gina zou nooit op een Ivan of Gabriëlle kunnen stemmen. Zelfs als ze bijvoorbeeld alles van haar kapot zouden maken. Ivan voelt voor haar gewoon als een broer. Gina heeft echt geen idee. Ze weet nog niet op wie ze stemt en is er ook nog niet mee bezig geweest.

Dominique denkt juist dat ze er teveel mee bezig is geweest. Ook dacht ze 'ik stem maar niet op je want ik ben bang voor je reactie', maar daar is ze nu vanaf gestapt. ''Stemmen is niet erg, als je hem maar kan onderbouwen'', aldus Gina. Dominique denkt dat er deze stemming veel meer dan drie personen op de bank komen. Ze denkt dat ze een hele grote bank krijgen. ''Uiteindelijk kiest degene die binnen komt'', laat Gina weten. Dominique is bang voor de periode dat er mensen op de bank zitten en er nieuwe zijn en het geslijm wat er dan gaat komen. Dominique is er huiverig voor. Ze gaat er niet op zo'n manier mee om. ''Maar dat kan ook een slechte indruk zijn. Zo van die wil hier niet blijven''.

Het gesprek eindigt weer en om tien voor vijf zien we Bjorn ook op de vide rondlopen. Bjorn kan niet met één persoon. ''Het klopt niet. [...] Wendy van Dijk uitkomst straks of een Rolf''. Om tien voor half zes zien we dat Michael inmiddels klaar is met zijn make-up. Het ene deel van zijn gezicht en haar is Megan en zijn andere deel van het gezicht en haar is gewoon Michael. Op die manier spreekt hij een promo filmpje in voor de markt. Bas en Ivan zien we nog steeds druk bezig op de akker en Bjorn is er inmiddels ook bij gekomen. Michael haalt zijn make-up er weer af. Gina zien we om tien voor zes op bed liggen met een knuffel en Victoria ligt ook op bed. Wim zit er bij om met de dames te praten en niet veel later komt ook Gabriëlle er bij liggen.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.