''Ik hoor de hele dag zijn stem. Ik word er helemaal koekoek van'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

''Ik hoor de hele dag zijn stem. Ik word er helemaal koekoek van''

Bjorn ziet de meerwaarde niet

Om twaalf uur zien we Simone met Bjorn praten. Ze vraagt wat Bjorn van de nieuwkomers (haar en Bronno) vind. Bjorn weet het voor het eerst niet. Bij beide personen ziet hij nadelen. ''Ik hoor de hele dag zijn stem. Ik word er helemaal koekoek van. Het is niet normaal. Hij zeg dat hij goed kan luisteren, maar hij kan beter praten dan luisteren. Ik word er helemaal koekoek van, ik dacht dat ik veel praatte. Ik word er helemaal koekoek van'', aldus Bjorn. De stem van Bronno zit nu al in zijn hoofd geprent. Daarentegen vind hij het wel ook een gezellige kerel. ''Helemaal leuk, gek doen, prima. Past hier wel''. Bjorn heeft alleen niet echt doelen gehoord van wat hij daar wil doen. ''Gewoon een gezellige pik is het. Van jou ook geen flauw idee wat je wil doen. Jong lekker fladderen, daar hebben we er meer van hier op dit moment''. Bjorn ziet daar op dit moment ook de meerwaarde niet van. Wel denkt hij dat ze een hartstikke leuke en lieve meid is. Bjorn heeft het nog nooit zo lastig gehad.

''Je hoort geen tien minuten zijn stem niet door de loods'', begint Bjorn weer over Bronno. ''Dat heb ik ook van oh echt'', reageert Simone. Ze dacht dat zij veel praatte. Bjorn heeft geen flauw idee. Hij weet het echt niet. ''Je wil wel blijven'', vraagt hij. ''Jazeker, ik vond het gister wel lastig om met dingen te beginnen''. Maar nu denkt ze ''Fack it ik begin gewoon en zie het wel''. Ze is nu begonnen om met de stichting van kindergeneeskunde iets te doen. Haar zusje heeft een ziekte en daar wil ze op verder. Misschien een oud Hollandse dag organiseren voor vluchtelingen, probleem kinderen of kinderen die een ziekte hebben. Ze ziet het wel. Ze kan gewoon alvast beginnen. Is nu dingen aan het opzoeken en uitzoeken. Ook lijkt het haar wat om misschien de stichting van de maand weer op te pakken. ''Of elke week of twee weken''. Bjorn benadrukt dat ze daar met een reden mee gestopt zijn. Wat die reden is vertelt hij dan weer niet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.