''Ik heb mezelf jarenlang verstopt eigenlijk'' ~ Utopia Gekte

2/05/2016

''Ik heb mezelf jarenlang verstopt eigenlijk''

''Ik weet zeker dat ik hier veel sterker uit kom''

Om tien over drie is het bezoek van Michael nog steeds in Utopia. ''Je bent wel goed bezig'', laten ze weten. ''Ik ben heel lekker bezig'', is Michael het er mee eens. De kast gaat deze week centraal staan en hij gaat dingen doen waar hij een goed gevoel bij heeft. Michael voelt zich heel bezwaard als hij even gaat liggen. Dan lijkt het voor zijn gevoel meteen alsof hij niks doet. ''Ik moet lekker bezig blijven. Jezelf bezig houden''. Michael begint nu pas. Daarom heeft hij hun ook laten komen. Michael was bang dat als hij er uit zou komen hij niemand meer heeft. Dat ze hem vergeten ofzo. ''Iedereen ziet je gewoon of volgt je'', laat zijn bezoek weten.

''Vond je het spannend de eerste keer Megan hier'', vraagt een andere vriend. ''Ja, maar alles is hier eigenlijk spannend'', laat Michael weten. Iemand van het bezoek denkt dat in Utopia de bom heel snel kan barsten. ''Ik ben er in de moeilijkste periode in gekomen en dat merk ik. [...] Ik weet zeker dat ik hier veel sterker uit kom'', aldus Michael. Het bezoek is het daar mee eens. Dat weten ze zeker. ''Ik heb mezelf jarenlang verstopt eigenlijk'', laat Michael weten. Niet veel later verdwijnt het bezoek weer uit beeld.

Om vijf voor half vier zien we dat Mark een jeu de boules setje binnen heeft gekregen. Samen met Wim, Ivan, Dominique, Bjorn en Benjamin gaat hij naar buiten om het meteen te spelen. Gina heeft ondertussen een knip/verf klant in de kapsalon. De dame was er al eerder, maar toen was de verf niet op tijd binnen gekomen dus moest ze terug komen. Ongeveer tien minuten later halen de mannen met de auto waarmee de familie van Michael het terrein op is gekomen pakket post op bij de poort. Ze rijden in de auto en hebben flink wat lol. Bjorn, Mark, Ivan en Benjamin genieten ondertussen ook van de muziek die ze hard aan hebben gezet in de auto.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.