''Ik heb hem altijd met respect behandeld'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

''Ik heb hem altijd met respect behandeld''

''Kansloos''

Om tien voor twaalf zien we Bas en Dominique nog steeds in de caravan. Bas is uiteindelijk toch begonnen over het gedoe tussen haar en Michael. Dominique zegt niet zo te gaan reageren als Michael en vertelt Bas haar kant van het verhaal. Bas vind zowel Michael als Dominique koppig, maar Dominique wil niet vergeleken worden met Michael. Dominique heeft er ook geen probleem mee. Volgens haar heeft Michael twee gezichten. Bas heeft nu wel het gevoel dat hij er tussen zit, maar Dominique vraagt zich af waarom. Ze staat er boven. ''Ik laat me toch niet kennen door zo'n opmerking''. Dominique verwacht echt niet dat Bas nu opeens niet meer goed met hem omgaat. ''Als je vraagt of ik ooit niet respectvol ben geweest naar Michael is mijn antwoord 'nee'. Ik heb hem altijd met respect behandeld. Als er iets is wat je niet prettig ervaart kom dan naar me toe. Dat heb ik ook bij hem gedaan'', aldus Dominique.

Er lijkt een soort soundlock te zijn of er vallen gewoon na elke zin lange stiltes. Michael zou gezegd hebben dat Dominique en Simone dezelfde doelen hadden. ''Daarom trekt hij het niet. Vind jij dat dan een logisch argument in deze context'', vraagt Dominique. ''Nee, ik was een beetje overrompeld'', laat Bas weten. ''Dat zegt toch al genoeg'', vind Dominique. ''Kansloos'', horen we Bas zeggen. ''Ja'', reageert Dominique. Vervolgens zien we ze de dekens over zich heen trekken en stopt het gesprek. Na een tijdje verdwijnen ze ook uit beeld. Ramona en Michael zijn nog wel in gesprek, maar zijn ook van plan om te gaan slapen. ''Wij zijn toch ook zo mooi. Jut en Jul. Mag het licht uit'', aldus Michael. Voor de rest zien we dat nog niet iedereen op bed ligt. Cees is nog wakker en nog druk bezig met geld en de financiën en er zitten ook nog wat mensen in het kantoor achter de computer.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.