Gina roept Mark op om Ivan te schrijven vanwege de financiën ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Gina roept Mark op om Ivan te schrijven vanwege de financiën

''Ik heb gewoon een te goed hart denk ik''

Om half tien horen we Rowena en Bjorn zingen in de slaapkamer en plezier maken. Cemal laat een kwartiertje later aan Rowena weten dat hij het 's avonds saai vind. Hij grapt dat hij een poppenkast gaat maken en elke avond poppenkast gaat spelen voor de mensen buiten. Spelletjes zou een goede investering zijn vind hij. ''Dat mag niet'', laat Rowena weten. Even later hebben ze een heel ander onderwerp. Cemal zou zijn naam nooit willen veranderen, maar Dominique vind haar naam niet mooi. Ze vind het een vreselijke naam en noemt zichzelf nu Do. Om tien voor tien worden er op de vide irritante liedjes gezongen door Ivan en Gina die daar op bed liggen. ''Ik ken een liedje en dat gaat je irriteren. Ik ken een liedje en dat gaat je irriteren'' en het zelf verzonnen liedje ''stop hou op, je weet niet wat je wil. vreselijkkk!!''.

Cemal vertelt ondertussen over Ramona en wat hun plannen zijn voor haar verjaardag. S'ochtends een ontbijt op bed. 'S middags een lap dance. En dan 's avonds een gezichtsmaskertje en in de hot tub waar ze dan een massage van hem krijgt. Gina en Ivan zingen daarna gewoon weer vrolijk verder. ''Chocolate here, chocolate there. Chocolate everywhere'' en nog een ander zelfverzonnen liedje. ''Zijn jullie er klaar voor? Ja we zijn er klaar voor. In Utopia is het gezellig ja ja''. We laten het maar even voor wat het is.

Om tien uur word er aan Cemal gevraagd of hij ooit een echte relatie heeft gehad. Daar antwoord hij ''nee'' op. Zijn ex ging vreemd met een vriend van hem. Hij heeft toen niks gedaan, maar merkte het gewoon. Hij werd wel echt verliefd op haar maar ja toen gebeurde dat. Hij heeft het laten rusten en die vriend weer een kans gegeven. ''Ik heb gewoon een te goed hart denk ik'', aldus Cemal. Niet veel later zien we Gina een hand kus naar Mark doen. Dat had ze hem beloofd om dat elke avond om tien uur te doen. ''Mark schrijf Ivan hé. Wat er niet klopt met de financiën. We weten wel dat jij de beste boekhouder bent, maar schrijf Ivan'', aldus Gina. ''En sport je nog wel'', vraagt Wim. ''En puf je nog wel soms'', vult Gabriëlle aan. ''Want dat vind Gabsie leuk'', aldus Gina. Daarna sluit ze het momentje maar weer af met een simpele ''doei''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.