''Ik had best wel heftige post [...] Ik was echt verslagen'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''Ik had best wel heftige post [...] Ik was echt verslagen''

Rowena en Ramona hebben geen klik met Dominique

Om tien voor acht zien we Rowena en Ramona in de stal bij de koeien. Terwijl ze de stal uitmesten hebben ze een gesprek over de break-up tussen Dominique en Bas. Daar gaat het tenslotte de hele middag al over. ''Zag je die wrijving ook'', vraagt Ramona. ''Een beetje'', reageert Rowena. ''Ik heb die wrijving helemaal niet zien aankomen'', laat Ramona weten. ''Mensen kunnen haar ook niet peilen, maar waarom is Wim faya'', vraagt Rowena. ''Sinds die shit gebeurd is lijkt het alsof hij van de kaart is'', antwoord Ramona. ''Hij heeft misschien spijt ofzo'', denkt Rowena. Volgens Ramona lijkt het daar wel een beetje op. ''Er speelt weer heel veel merk ik. Ik heb er niet zo'n last van dit keer. Ik doe gewoon mijn ding, ik ga me niet zomaar weer in die shit mengen. Daar heb ik geen zin in'', aldus Ramona. ''Dat doe je heel goed'', vind Rowena. ''Het lijkt alsof ze er geen probleem mee heeft. Als ik dit had meegemaakt hier had ik echt gedacht jeetje wat doe ik'', aldus Ramona. ''Ze is er ook zo rustig onder en dat begrijp ik niet. Ze is helemaal niet droevig ofzo. Ik zou heel droevig zijn. Ze is gek, gaat ze naar de vide terwijl er op de groene kamer plek is'', laat Rowena weten. ''Ik voelde dat ze naar de paarse kamer wilde, dus zei ik je zal op de vide moeten want de paarse kamer is vol'', aldus Ramona. Rowena snapt niet dat Dominique niet gewoon op de groene kamer blijft.

Beide dames kunnen Dominique niet peilen. ''Bjorn zegt dat ze tegenstrijdige dingen zegt'', aldus Rowena. Ramona snapt ook niet dat Dominique een trui van haar wilde. Ramona vind dat gek, raar en snapt het niet zo goed. ''Zij heeft voor mij een kastje gemaakt, daar hoefde ik niet voor te betalen, maar ze wilde al heel snel een trui van mij''. Ramona vind het een rare situatie. ''Voor we in de hot tub gingen zei ik ik kan niet tot je komen. Ik weet niet of je echte of niet echte dingen zegt. Ik voel dat het me pijn gaat doen. Ze vertelde dat ze zichzelf ook nog niet gevonden had. [...] Dat ik het soms vervelend vond'', aldus Ramona. ''Wat precies'', vraagt Rowena. ''Met carnaval kwam ze naar me toe. 'Alle mannen kijken naar me, vinden me leuk'. Ik zou dat nooit doen bij iemand die rot in zijn vel zit''. Rowena krijgt niet echt het gevoel dat Dominique moeite heeft met haar lichaam. ''En ze heeft natuurlijk gezoend met Michael. Dat was best wel echt die kus'', aldus Rowena. ''Wij gaven elkaar vriendschappelijk een kus. Ik kus Bas en Michael altijd zo'', vertelt Ramona. ''Dat was voor Bas een gevoel van ik was niet eens jaloers'', laat Rowena weten.

''Nu heb ik dus ook weer dat ik denk, ja ik heb die trui zelf aan haar gegeven en ze heeft ook een trui van Gabriëlle. Waarom moet ik daar helemaal over nadenken'', vraagt Ramona zichzelf af. ''Wat vind je er raar aan? Wat precies, dat ze in jouw trui gaat lopen? Wat is daar gek aan'', vraagt Rowena. ''Ze zegt gewoon het een en doet het ander, maar ik probeer haar een kans te geven. Ik wil niet dat iemand zich zo voelt. Ik probeer dan te zoeken'', aldus Ramona. ''Maar ze gaat wel bij meer jongens'', aldus Rowena. ''Op den duur blijf ik wel bij mezelf als het mijzelf pijn gaat doen. Ze komt altijd naar mij, altijd omdat ze zich bij mij veilig voelt. Vanaf het begin heb ik al gezegd dat ik dat vreemd vind want ze is niet een meisje waar ik buiten mee om zou gaan'', aldus Ramona. Beide dames hebben geen klik met Dominique. ''Ik probeer dan uit te vinden wie ze is, maar bij alles wat ze vertelt is ze kwetsbaar. Dan moet ik bijna met haar mee huilen want ze is heel kwetsbaar. Dat lijkt op dat moment'', aldus Ramona. ''Ze probeert een bepaalde aandacht te krijgen die niet altijd goed is. Ook van de mannen'', laat Rowena weten. ''Een bepaalde bevestiging'', vult Ramona aan.

De dames veranderen van onderwerp. Rowena's vriend Barry had namelijk positief over Ramona geschreven. ''In mijn post stond dat een vriendinnetje van mij. Die heeft het...''. Er volgt een streamlock. ''En de mensen die er een oordeel over hebben. Dan denk ik heb ik hier nog wel zin in. Ik kan het niet gebruiken'', aldus Rowena. Ze is uit de markt commissie en doet nu de koeien. Ze was al zoekende en dan krijgt ze zulke post. ''Dan denk je f*ck it ik ga naar huis'', aldus Ramona. ''Precies dat. Ik spreek het ook uit, ik heb er schijt aan dat ik dat gevoel heb, maar ik kan het niet gebruiken, gewoon echt niet'', aldus Rowena. ''Zeker als ik dan hoor dat mijn vriendin ook kampt met issues, dat er daar drama is. Ik heb er nog niet eens gesproken. Dus ik had best wel heftige post. Hele heftige post. Ik was echt verslagen, zo voelde ik het ook weetje''. Weer volgt er een streamlock. Na de streamlock krijgen we ze nog een paar seconden in beeld voor er een stream wissel plaats vind en we het gesprek niet meer kunnen volgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.