''Ik gooi straks dit ding door de loods heen als het niet ophoud'' ~ Utopia Gekte

2/27/2016

''Ik gooi straks dit ding door de loods heen als het niet ophoud''

''Ze zijn figuranten in mijn film''

Ramona en Michael liggen dus al een lange tijd te kletsen en kunnen maar niet in slaap komen. Om tien over half elf zijn ze nog steeds wakker. Ze willen slapen, maar kunnen niet slapen en maken er een heel spektakel van. ''Ik gooi straks dit ding door de loods heen als het niet ophoud'', roept Ramona terwijl ze met de deksel van een roze doos in haar handen zit. Michael grist hem uit haar handen en gooit hem weg. Ook heeft Ramona een zonnebril op en Michael oorwarmers en niet veel later een slaapmasker. Ook word er weer gezongen en daar maken ze ook maar meteen wat arm bewegingen bij om de show compleet te maken. Niet veel later besluiten ze maar weer een gesprek te voeren. Dit keer over Rob die niet kan bouwen, alleen een sjekkie vast kan houden en één keer de markt doet. ''Wat moet je toch met sommige mensen'', vraagt Ramona zich af. Michael noemt het komedie. Dan kunnen ze tenminste nog ergens om lachen. ''Ze zijn figuranten in mijn film'', aldus Michael.

Even later begint Ramona maar weer over Dominique. Michael en Dominique aan elkaar vast zetten, is dat niet goed. ''De eerlijke en de neppe, nou luister schat.. De oprechte en degene die alleen maar voor Bas komt, nee hoor schat'', reageert Michael. Ramona moet erom lachen. Ramona zou wel Megan versus Dominique willen zien. ''Ik ren haar er uit'', laat Michael weten. En als het hem tegenzit laat hij haar nog wel even struikelen over zijn voet. ''En anders trek ik aan haar haren''. Ramona ligt in een deuk. Er volgt een streamlock. Ze vragen zich af wat ze gaan zien als ze terug gaan kijken na Utopia. Dan gaan ze niet veel goeds zien denken ze. ''Geer en Goor in bed'', laat Michael weten. Iemand die zich vol spuit met botox en iemand die zich vol vreet met chips volgens Michael. ''Ik weet het niet, maar ik val wel af'', reageert Ramona.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.