''Ik geef je gelijk hoor. Ik heb zelfs moordneigingen achter de tv'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

''Ik geef je gelijk hoor. Ik heb zelfs moordneigingen achter de tv''

''Mij boeit het niet zoveel''

Om kwart voor één zien we Bjorn, Wim en Rob op de bank zitten. Bjorn heeft iets aan zijn voet. Hij heeft uit frustratie ergens tegen aan getrapt. ''Er is gewoon iets gekneusd denk ik''. Bjorn vind het leuk als mensen dingen tegen hem zeggen tijdens evenementen. ''Leuk als je dan bevestiging krijgt over de dingen die je hier doet. 'Ik geef je gelijk hoor. Ik heb zelfs moordneigingen achter de tv'', citeert Bjorn. Bas zien we in het kantoortje bezig met het bedrukken van shirts en Rowena en Michael zien we om één uur nog in bed liggen. Rowena zegt niet teveel mee te gaan in drama. Ze probeert zich er van te distantiëren. Michael ook. ''Je hebt er niks aan. Het is erg als iemand zich zo voelt, maar mij boeit het niet zoveel die hele dingen'', aldus Rowena. ''Ik moet bij mijn eerste gevoel blijven. Blijf bij je gevoel Michael tot nu toe heb je altijd goed gezeten'', aldus Michael tegen zichzelf. Michael heeft zin in de markt. Rowena heeft vandaag niet zo heel veel zin in niks. ''De markt is pas zaterdag'', reageert Michael. Rowena heeft ook geen zin om na te denken over de markt. Michael laat weten dat Bjorn hem nergens meer moet plaatsen tijdens de markt. Hij gaat alleen met Megan aan de kast werken. ''Dat is een doel van mij. Ik heb gister een mooi bedrag opgehaald. Tussen de 30 en 50 euro denk ik''. Rowena vind dat grappig.

''Die bandjes gaan snel, heel snel. Mensen willen die echt hebben. Dat was een goed iets van mij en Gina. Ik vind hem ook erg leuk'', aldus Michael. ''Kom! Je zou helpen'', horen we Ivan naar Rowena roepen. ''Nee'', vraagt Ivan als hij niet meteen een reactie krijgt. ''Ja, wacht nou ik wil wat zeggen'', reageert Rowena. ''Luilak'', vind Ivan. ''Ik ben echt lui vandaag, maar moet ook nog even aan mijn shirtjes werken met Baas. Ik kom al. Vandaag ben ik lui. Ik word niet goed hier. Ik kom hier om muziek te maken. Eindstand zit ik t-shirts te maken'', aldus Rowena. ''Ik dacht dat je alleen kwam shinen. Voor de fame'', reageert Michael. ''Roem? Welke roem? Schei toch uit'', reageert Rowena. Ze baalt er van dat het zo'n bende is. ''Wat een bende'', reageert Michael. ''Ja het is echt een bende'', aldus Rowena. ''Kan echt niet'', gaat Michael verder. ''Houd je bek jongen. Fuck you'', reageert Rowena. ''Deed je dat maar eens'', grapt Michael. Rowena besluit om tien over één maar eens te gaan douchen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.