''Ik denk wel een kans te hebben om op de bank te komen. Ik word gek'' ~ Utopia Gekte

2/03/2016

''Ik denk wel een kans te hebben om op de bank te komen. Ik word gek''

''Ik vind het knap dat hij nog leeft''

Het lange gesprek tussen Michael en Dominique is nog lang niet afgelopen. Zo hebben ze het ook nog even over hun medebewoners. ''Bjorn heeft geen doel eigenlijk'', laat Michael weten. ''Nee dat is gewoon een geile puber'', reageert Dominique. ''Mark heeft alleen Le Luifel. [...] Ivan wil het netjes achterlaten'', aldus Michael. ''Mark wil nog niet weg. Die wil echt nog blijven'', laat Dominique weten. ''Hij is alles aan het overdragen. Alleen Gina heeft hij dan nog hier. Dat is het enige. Blijven zitten om je vijftien maanden af te willen maken. Gabriëlle daar snap ik het van. Die is er al bijna'', aldus Michael. ''Maar Bjorn ook'', vult Dominique aan. ''Ze is wel reëler dan Bjorn. [...] Haar truien lopen als een tierelier'', is Michael van mening. ''Ik zegt niet dat Bjorn niks doet. [...] Maar er word ondertussen ook naar geile wijven gekeken. Je kan dan zoveel andere dingen doen voor Utopia'', aldus Dominique. ''Dat geile wijven kijken word ik ook moe van'', laat Michael weten.

''Bjorn wil nog heel graag iets doen met pesten hier binnen. Daarom vind ik het mooi om nog wat te gaan doen met hem, maar ik voel ook een tweestrijd door wat Bjorn zei tijdens het kampvuur. [...] 'Ik hou het toch niet uit met jou'. Toen heb ik nagedacht wat voor toegevoegde waarde had dat om dat tegen mij te zeggen. Als je zo bruut gepest was in je verleden had je wel beter nagedacht voor dat uit te spreken. Dat deed echt heel veel pijn. Ik voelde me echt heel ongemakkelijk. Ik was trots op mezelf dat ik zei 'waarom zeg je dit'. Ik zit er nog steeds mee'', laat Dominique weten. ''Stoer doen om je eigen ding te vergeten'', denkt Michael. ''Het heeft geen toegevoegde waarde. Dan wil je iets doen tegen pesten, maar wel zeg je zoiets. Het is misschien een grapje, maar zo'n grapje maak je niet'', is Dominique van mening. Michael denkt dat met de stemming de verkeerde persoon naar huis gaat. En dan bedoeld hij niet één van de nieuwelingen. ''Ik denk wel een kans te hebben om op de bank te komen. Ik word gek'', laat Dominique weten. ''Het zou me niks verbazen als Gabriëlle zegt een dag van tevoren 'ik ga weg ajuus'. Die wil op spectaculaire manier weg'', laat Michael weten.

Dominique zou wel heel veel verdriet hebben als er een paar naar huis zouden gaan. Bij Bas natuurlijk of bij Michael en Ramona. Die zijn nog niet eens begonnen. Hebben nog niet de mogelijkheid gehad om te beginnen. ''Ik ben nu bezig. Die drugs week komt eraan en dan ga ik mijn laatste stukje bloot geven. Misschien dat mijn vader zelfs komt. Ik zit daar over na te denken'', laat Michael weten. ''Wil je dat? Kan je dat aan? Weet wat je op je vork haalt'', reageert Dominique. ''Daar ben ik nu al een week over aan het nadenken. De geschiedenis herhaalt zich'', legt Michael uit. Hij ziet zijn vader één keer per jaar ofzo. Zijn vader heeft het hart op de goede plek zitten, maar Michael kent hem amper. ''Wel en niet, laat ik het zo zeggen. Ik vind het knap dat hij nog leeft''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.