''Ik denk dat de mensen buiten nog aan je moeten wennen'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

''Ik denk dat de mensen buiten nog aan je moeten wennen''

''Je had hem niet verdiend''

Om vijf voor twaalf zien we Bas en Dominique in de caravan. Bas begint er over dat Simone gezegd heeft over Bronno dat hij veel zit. Bas vind het logisch dat Bronno veel zit. ''Ze is wel melig'', vind Bas. Dominique is het daar mee eens. ''Ze is zo grappig, ik moet wel om haar lachen'', laat Dominique weten . ''De pinguïn pas'', lacht Bas. ''Wil je daar alsjeblieft niet over praten, ik kan niet meer'', reageert Dominique. ''Ze loopt ook een beetje als een pinguïn. Het is zo erg'', lacht Bas. Om twaalf uur zien we Rowena, Rob, Bronno, Bjorn, Ivan en Victoria met zijn allen in het kantoortje zitten. Victoria zit achter de computer post naar huis te schrijven, maar de rest is gewoon een gesprek aan het voeren.

Om tien voor half één zijn Bas en Dominique nog steeds in gesprek in de caravan. Dominique vraagt wat Bas als populairste Utopiaan er van vind dat Dominique een publieksstem kreeg. Bas had het wel verwacht zegt hij. ''Ik ook'', reageert Dominique. ''Maar dat was niet de vraag''. Bas laat weten dat hij het wel jammer vond. ''Je had hem niet verdiend'', vind Bas. ''Waar kwam die vandaan denk je'', vraagt Dominique verder. ''Ik denk dat de mensen buiten nog aan je moeten wennen. Mensen zien niet de Do die ik 24/7 zie'', antwoord hij. ''Nee, dat klopt'', reageert Dominique. ''Het is gewoon jammer dat je misschien door mij een verkeerd begin hebt gemaakt in Utopia'', laat Bas weten. ''Daar was ik zelf bij'', reageert Dominique. ''Dat maakt het niet minder jammer'', vind Bas. Als Dominique niet meteen met Bas was gegaan had ze anders met Ramona gelegen denkt ze. Dominique heeft hierdoor wel geleerd dat ze groepsangst had en dat het fijn was dat ze zich terug kon trekken met Bas. Dat kan nog steeds, maar ze heeft inmiddels geen angst meer voor de groep waarin ze leeft laat ze weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.