''Ik dacht het niet dat Dominique hier bij komt'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''Ik dacht het niet dat Dominique hier bij komt''

''Pleurt op, ga lekker in de caravan slapen''

Om vijf voor half vijf na het gesprek met Victoria besluit Dominique meteen op wat medebewoners af te stappen die op de vide slapen. Eerst vertelt ze aan Gabriëlle dat Bas terug gaat naar de caravan en dat ze no longer een item zijn. ''What the fuck gebeurd hier allemaal'', is Gabriëlle's eerste reactie. ''Mijn vraag is of ik terug kan naar de vide. Als ik achterblijf in de groene kamer krijg ik distantie van de groep omdat ik niet makkelijk dingen op zoek. Ik vind het belangrijk dat ik daarin niet achterblijf op de groene kamer'', aldus Dominique. ''Ga je bij iedereen langs'', vraagt Gabriëlle. Dominique zegt niet in de zielige rol te willen vallen. Gabriëlle vind het best, maar het is niet de bedoeling dat ze dan na bijvoorbeeld een week weer van de vide af gaat. Ze moet het aan Gina voorleggen. Dat advies volgt Dominique meteen op. Ze vraagt aan Gina of er bedden verschoven kunnen worden. Ze wil niet in de groene kamer achterblijven. Daar voelt ze zich vrij alleen. Dat is echt een slaap kamer. Een kamer waar mensen puur komen om te slapen en niet om nog gezellig te kletsen. ''Oké'', reageert Gina. ''Mijn zegen heb je in dit geval'', aldus Gabriëlle. ''Ja, maar ik wil wel zeggen dat het niet de bedoeling is dat je volgende week weer vertrekt'', aldus Gina, maar dat is Dominique naar eigen zeggen ook niet van plan. Ze wil niet achterblijven in de groene kamer als het meisje die achterblijft.

Gina benadrukt dat Dominique zelf elke keer voor een andere locatie kist. Gina heeft er geen zin in dat er iemand bij komt, weer weg gaat, weer er bij komt en weer weg gaat. Daar past ze voor. ''Dat gaat niet gebeuren'', verzekerd Dominique haar. Dominique vraagt vervolgens aan Bas of hij helpt met het uit elkaar halen van de bedden. ''Zeker'', reageert hij. Hij laat weten dat er één bed naar de studio kan voor Rowena. ''Die gaat daar definitief naar toe'', vraagt Dominique. ''Uiteindelijk wel ja'', antwoord Bas. Boven op de vide praten Gina en Gabriëlle er over verder. ''Ik vind alles best, maar het is bloed irritant, bed weg, bed bij, bed weg, bed bij. Het is nog steeds hutjemutje. Dominique komt er weer bij dus alle lampjes moeten weer verschuiven'', aldus Gina. ''Ik dacht het niet dat Dominique hier bij komt'', reageert Mark die op bed ligt. ''Het is uit'', laat Gina weten. Ze benadrukt dat Dominique er niet zelf voor gekozen heeft. ''Het is één grote soap, gaat ze straks weer terug. Pleurt op. Ga lekker in de caravan slapen'', aldus Mark. Gina vind het vooral niet fijn als haar veilige haven telkens veranderd. ''Laat haar het nog even een weekje aankijken'', aldus Mark. ''Ze wil nu per sé'', laat Gina weten. ''Het is niet haar Utopia, het is mijn Utopia, mijn vide. Ik ben langstzittende hier'', aldus Mark. ''Krijgen we dat nu'', vraagt Gabriëlle. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock zit Dominique ook opeens op de vide. Ze heeft zich mee laten slepen en nu word er iets uitgemaakt wat voor haar niet zo voelt. ''Welke relatie duurt vier weken. Dat is toch geen relatie. Je slaapt met elkaar, hebt het leuk met elkaar. Mark en Gina hebben een relatie. Dit is een Utopia fling'', aldus Dominique. Gabriëlle wil het even laten bezinken. Ze vind het nogal wat. Dominique vraagt hoe ze de bedden moet verschuiven zodat Gina er het minste last van heeft. ''Iedereen heeft er last van. Alle bedden moeten opzei. Weer hutjemutje. De lampen moeten verplaatst worden. Er is geen keus'', aldus Gina. Dominique voelt zich er schuldig en een last in, maar het is eenmalig. Hoe willen ze het het liefste hebben. Gina laat weten dat de vide haar veilige haven is. Gina houd niet van verandering. Ze vind het niet prettig in een maand tijd een bed er uit, bed er in, bed er uit, bed erbij. ''Dat is niet prettig''. Dominique had het zo ook niet voorspelt. Mark houd opeens zijn mond nu Dominique er bij is. ''Ik ben blij met je directheid. Daar hou ik wel van'', aldus Dominique. Gina zegt dat ze de bedden na het eten gaan verschuiven. Dominique bedankt haar. ''Uiteindelijk heb jij er ook niet om gevraagd. Misschien is het wel beter hoor'', aldus Gina. Dominique is er nuchter in. Ze vind het eigenlijk wel prima. Nu kan ze doen waarvoor ze daar is. ''Ik ben blij dat je direct tegen me bent, maar me wel verwelkomt'', aldus Dominique. Ze omhelzen elkaar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.