''Ik besefte me ineens dat deze relatie niet gebaseerd was op liefde'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''Ik besefte me ineens dat deze relatie niet gebaseerd was op liefde''

Voor Dominique voelde het nog niet als relatie

Als Rowena na het gesprek met Dominique wegloopt brengt Dominique ook Ramona meteen even op de hoogte van het nieuws. ''Ik slaap alleen op de groene kamer. Bas gaat terug naar de caravan. We zijn no longer een item''. Ramona vraagt waarom. ''De verliefdheid kwam voort uit het missen van genegenheid en niet zo zeer om mij'', antwoord Dominique. ''Heeft hij het uitgemaakt'', vraagt Ramona. ''Ja'', antwoord Dominique. ''Wow'', reageert Ramona. Daarom wilde Dominique ook niet dat het aan ging. Ze wilde geen stempel. Hij vroeg haar of ze zijn vriendinnetje wilde zijn en zij zei je bent mijn Utopia vriendje. ''Er word iets uitgemaakt wat voor mij toch nog niet helemaal voelde als relatie. Ik kan mijn focus nu behouden, maar ik vind het wel vervelend om nu alleen op de groene kamer te liggen. Ik ben al een terug getrokken persoon'', aldus Dominique. ''Ik zou naar de vide gaan'', adviseert Ramona. ''Kan ik dat gewoon aangeven en bij wie'', vraagt Dominique. ''Bij Gina. [...] De paarse kamer is vol'', laat Ramona weten. ''Ik vind het niet prettig om daar in mijn eentje te gaan liggen, dan zonder ik me helemaal af. Dat wil ik voor zijn'', aldus Dominique.

Ramona denkt dat het misschien een fase is en dat het wel weer goed komt. Dominique zou dat niet eens willen. Het voelt een beetje als een bevrijding. Ze vind Bas nog steeds een hele leuke jongen, maar Bas is er nog steeds en het voelt voor haar niet alsof ze iemand verliest. Meer alsof ze de kans heeft gekregen om te focussen op haar eigen doelen, maar ze wil niet het eenzame achterblijvertje zijn. Ze is al introvert en ligt al ver van de groep. ''Ik zou het nu zeggen, nu kunnen ze je helpen'', aldus Ramona. ''Laten we er geen ding van maken'', benadrukt Dominique. ''Dat doe ik niet'', antwoord Ramona. ''Ik vond het belangrijk dat je het van mij te horen kreeg'', laat Dominique weten. Als ze weer terug naar de loods lopen komt Ramona Bas tegen. ''Maar Fakka'', begint ze. ''Ja weetje. Ik besefte me gewoon ineens dat deze relatie niet gebaseerd was op liefde'', reageert Bas. ''Ik versta je niet'', laat Ramona weten. ''Dat het voortkwam uit genegenheid'', laat Bas weten. Ramona vraagt of Bas er goed over nagedacht heeft. ''Ja, wat dan'', reageert hij. ''Weet je het zeker? Het kan ook een opwelling zijn'', benadrukt Ramona. Bas vertelt dat hij er gister ook al mee zat. ''Jullie liggen wel 's avonds bij elkaar en dan hoor ik jullie wel lachen, maar je bent niet verliefd'', vraagt Ramona. ''Niet meer, misschien was ik het niet'', aldus Bas. ''Dat kan'', antwoord Ramona.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.