''Ik ben supertrots. Er is me nu heel veel duidelijk geworden'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Ik ben supertrots. Er is me nu heel veel duidelijk geworden''

Tijd om weer afscheid te nemen

Om tien over half vijf horen we Gina met haar moeder praten over iemand die geprobeerd heeft om binnen te komen. ''Mag nu niet meer''. Er volgt een zoveelste streamlock. Een paar minuten later gaat de familie er weer vandoor. Ze nemen kleding van Gina mee en schilderijen. Gina knuffelt één voor één met haar familie en vrienden. ''Let goed op elkaar'', horen we iemand zeggen. ''We gaan schrijven hé. [...] Doei liefje [...] Liefje let goed op mijn mam'', aldus Gina. ''Ik hou van jou'', laat haar moeder weten. ''Als.... Ga!'', aldus haar moeder. ''Ja, weet ik'', reageert Gina. Ook de hondjes vergeet ze niet. ''Ik hou van jou, je hebt maar één mama en dat ben ik''.  Haar vriendinnen beseffen zich dat ze elkaar weer een paar maanden niet zullen zien. ''Kom eens een keer aan het hek'', adviseert Gina. ''Ze wonen hier om de hoek'', vult ze aan. Ook vele andere bewoners komen afscheid nemen. Niet allemaal want Ramona zien we al weer een tijdje op bed liggen. ''Dan gaan we zo zuurkool eten. lekker!'', aldus Gina. Een vriendin vraagt of ze Gina mee mag nemen. ''Nog een paar maandjes'', reageert Gina. ''Ik nodig jullie gewoon nog een keer uit''. Er volgt weer een streamlock.

''We gaan zoveel feesten als we er uit zijn. Dan halen we alles even in'', horen we Gina zeggen als we weer beeld hebben, maar zodra we haar moeder iets in Gina's oor zien fluisteren volgt er meteen weer een streamlock. ''Doei mam, ik hou van jou en alvast een fijne verjaardag'', laat Gina weten. ''Ik ben supertrots. Er is me nu heel veel duidelijk geworden'', reageert haar moeder. ''Maak je niet druk. Ik hou van jou! Bedankt dat jullie er waren'', aldus Gina. Daarna zwaait Gina om vijf voor vijf haar familie weer uit. ''Nu ga ik zuurkool eten. Mijn moeder heeft twee runder rookworsten, maar die wil ik zelf houden. Jij mag ook, maar de anderen niet'', horen we Gina tegen Mark zeggen. ''De anderen zijn varken. Ik wil geen varken'', laat Gina even later weten als ze in de keuken staat. Ze laat aan Michael weten dat ze fijn hebben gepraat. Dat was volgens haar wel even nodig. ''Ze vind dat ik het goed doe en is trots''. Gina heeft naar eigen zeggen duidelijk gemaakt dat op TV dingen lijken wat niet zo is en dat ze dat ook moet onthouden. Michael vind Gina's moeder een mooie vrouw. En heel slank. ''Ze kan eten wat ze wil, maar komt niet aan'', laat Gina weten. Even later om tien over vijf zien we haar samen met Mark op de bank zitten. Daar genieten ze van een bord zuurkool met rookworst. Dat had haar moeder dus voor de Utopianen meegenomen. Ook heeft ze fruit en chocolade gehad. ''Ik neem mijn fruit gewoon mee naar boven hoor'', laat ze weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.