''Ik ben ook nog een nieuweling, maar dan niet meer'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

''Ik ben ook nog een nieuweling, maar dan niet meer''

Bas kiest voor zichzelf

Om tien over half zes zien we Cemal en Dominique op de bank zitten. ''Niet iedereen hoeft bij Fajah te zijn toch morgen'', vraagt Cemal. ''Niks moet hier'', reageert Dominique. ''Ze komt wel erg vroeg namelijk'', laat Cemal weten. Dominique is het daar mee eens. ''Dan ga ik gewoon op dat tijdstip trainen'', laat Cemal weten. ''Bas heeft het geregeld. Ik wil hem wel supporten'', aldus Dominique. Bas en Ramona zien we op datzelfde moment ergens anders in de loods staan. Bas zegt een keer voor zichzelf te kiezen. Hij gaat zelf sporten. Hij heeft lang niet zelf gesport. ''Ga dan niet de smoes verzinnen dat je me niet hebt kunnen vinden'', reageert Ramona. ''Ik heb overal gekeken behalve in de paarse kamer. Wist ik veel dat je daar de hele dag in ligt'', aldus Bas. We gaan maar weer terug naar Cemal en Dominique. Cemal zegt nog te moeten wennen aan de vide regels. Dat je gewoon mag praten. Het maakt ook niet uit of je boven of beneden zit want je hoort het overal. ''Die hamburgers ruiken goed'', laat Dominique weten. ''Ik ga ze woensdag proeven'', reageert Cemal. ''Ik heb ze ook nog niet geproefd'', aldus Dominique.

''De nieuwelingen. Ik ben echt benieuwd. Ik ben ook nog een nieuweling, maar dan niet meer'', aldus Cemal. Dominique had dat ook met de komst van Michael. Ze was er net en toen kwam Michael al binnen. Ze was geen nieuweling meer. Het was meteen afgelopen. Cemal voelt zich wel al thuis. ''Dat moet ook wel'', aldus Cemal. ''Het is je huis nu even voorlopig'', laat Dominique weten. Zo ziet Cemal het ook al sinds het begin. Om tien voor zes is Gina weer klaar met Michael's kapsel. Het is geknipt, geverfd, gewassen en in model gebracht. Michael bedankt Gina met een knuffel. Nog geen tien minuten later zien we Gina patat bakken in Le Luifel en al snel kunnen de bewoners dus aan tafel om te eten. Bas gaat iets anders maken voor zichzelf en Ramona en er zijn ook gasten die blijven eten.

Om kwart over zes komt Ivan ook eindelijk aan tafel. Hij moet iets vragen. Eerst wil hij iedereen bedanken voor het mee helpen in de tuin. De houtsnippers komen morgen. Ivan moet nog heel wat stenen weg halen dus vanaf zeven uur morgen ochtend heeft hij weer vele handen nodig. Cemal, Rob en Rowena helpen mee. Fajah Lourens komt om tien uur, maar voor die tijd zijn ze wel klaar. ''Dan hoeven we ook niet te stressen met de hout snippers'', aldus Ivan. Michael heeft het druk met andere voorbereidingen dus die kan niet helpen. Bjorn, Cemal, Rob en Benjamin helpen in ieder geval wel mee. ''Kun je me dan om zes uur wakker maken'', vraagt Cemal.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.