''Ik ben hier te oud voor. Zij gebruikt nu mijn dingen tegen mij'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

''Ik ben hier te oud voor. Zij gebruikt nu mijn dingen tegen mij''

''Dat vind ik een slangen streek''

Nadat Ramona ontdekt heeft dat Michael op ontploffen staat loopt ze toch meteen maar even naar Dominique toe. ''Is het niet beter als jij en Michael gaan praten'', begint Ramona. ''Ik heb niet zoveel te zeggen eigenlijk'', reageert Dominique. ''Bas heeft weer iets met Michael. Bepaalde miscommunicatie misschien'', laat Ramona weten. ''Als hij ergens mee zit kan hij naar mij toe komen, maar ik zit nergens mee'', aldus Dominique. ''Jullie wonen wel samen. Bas is naar hem toe geweest'', reageert Ramona. Dominique vond Michael's opmerking misplaatst, maar zegt het los te hebben gelaten. Dit is de laatste avond van Wim. Als Michael morgen wil praten dan kan hij altijd met haar komen praten, maar nu moet alle aandacht naar Wim gaan vind Dominique. Vervolgens zien we Dominique gewoon weer verder gaan dansen. Wel vraagt ze even bevestiging bij Rob of ze niet toch naar Michael toe moet gaan. Ze zit er zelf niet mee. Rob zegt dat het niet hoeft. Vervolgens zien we Ramona met Bas praten. ''Nu is het misschien niet de tijd, maar voor het ontploft. Het is faya nu''. Daarna loopt Bas naar Michael toe die achter de loods zit. ''Gaat die'', vraagt Bas. ''Met mij wel, ik zit hier even lekker. Muziek op de achtergrond. Even kijken. Beter kan je het niet hebben. [...] Ik ben eerlijk en oprecht. Ik blijf bij mijn standpunt en als iemand daar niet tegen kan heeft die gewoon een probleem. Ik kan me niet veranderen. Ik probeer het wel, ik ben al veel veranderd'', aldus Michael.

''Ik heb ook problemen gehad met Do'', laat Ramona weten. Volgens Michael lijkt het nu alsof het door de stemming is, maar dat is het niet. Michael zegt dat Dominique moet komen. Als ze wil komen kan ze altijd langskomen. En als ze niet wil komen dan komt ze niet. ''Ik ben hier te oud voor geworden.[...] Zij gebruikt nu mijn dingen tegen mij''. Michael vind het leuk dat Bas dat niet weet. Ze moet maar eerlijk en oprecht haar verhaal doen. ''Er is niks. [...] Je pakt mijn dingen, gebruikt het tegen mij. Dat vind ik het knappe van het verhaal. [...] En ze moet van mijn kwasten afblijven''. Ramona moet er om lachen. ''Dat moet ik ook tegen haar even zeggen want dit kan niet'', aldus Michael. Ramona vraagt zich af wat ze bij dit gesprek doet. ''Ik word ook weer overal tussen gezet''. Michael legt vervolgens uit wat er volgens hem gebeurd is. Hij wou Dominique een stem geven. Heeft toen tegen haar gezegd dat hij dat niet ging doen omdat hij haar een tweede kans wou geven. Een dag later kwam ze boos naar hem toe voor de open haard dat hij haar niet eens een eerlijke eerste kans heeft gegeven. Volgens Michael was dat het niet. ''Laat meer jezelf zien, kom op Do. Zij helemaal boos ze snapt dat niet, gaat rare dingen zeggen. Snapt niet wat ik zeg'', aldus Michael. Ramona moet er weer om lachen. ''Ze pakt precies die tekst en geeft mij die stem met dezelfde tekst die ik haar geef. Volgens mij snap je het dan echt niet. Ik heb daarna gezegd wat ik er van vind. Ze pakt met dezelfde woorden mij terug. Iets klopt hier niet. Dat vind ik een slangenstreek. Want die stemming was wat mij betreft heel anders gegaan, maar ik vond het netjes om haar toch een kans te geven. Wat doet zij vervolgens. Gebruikt mijn teksten en dingen en die stem. Iets klopt er niet. Ik heb ook gezegd wat ik er van vind, ondanks dat ik haar nog steeds een kans wil geven. Ik heb gezegd wat er op mijn hart ligt. Eerlijk, oprecht, recht voor zijn raap en dan flikt ze me dit. Het moet van twee kanten komen, maar dit is een slangenstreek''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.